IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-09-24

BillerudKorsnäs

Verksamhetsutvecklare

BillerudKorsnäs Gruvöns bruk söker en verksamhetsutvecklare som har en stark drivkraft och förmåga att implementera ledningssystem i vår verksamhet. Kvalitet och Verksamhetsstyrning är avdelningen med fokus på att arbeta med förbättringsarbete, ledningssystem, kundens behov genom ett professionellt och systematiskt arbetssätt samt fokus på den övergripande produktionsstyrningen i fabriken.

Om tjänsten

Huvudsakligen handlar tjänsten om att driva utvecklingen av Gruvöns verksamhetssystem och stödja organisationen vid arbetet med ledningssystem och gällande standarder. Vi vill fortsätta utveckla vårt arbetsätt och rutiner, stänga till eventuella gap och se till att arbetsätt kopplade till ledningssystem blir integrerade och en naturlig del i vår vardag.

Du ansvarar även för planeringen, utvecklingen och genomförandet av interna och externa revisoner. Idag har vi ledningssystem inom områdena kvalité, miljö, energi, produktsäkerhet, FSC och PEFC och arbetar i nära samarbete med alla avdelningar på Gruvön och övriga bruk inom koncernen.

Kvalifikationer

Du har en Högskoleexamen eller motsvarande kompetens inom verksamhetsutveckling.  För att lyckas i tjänsten krävs att du är strategisk, strukturerad och kan prioritera rätt för att nå deadline.

Personliga egenskaper

Vi ser att du har en stark drivkraft, god ledarförmåga och lätt att skapar relationer till andra. Är du dessutom en tydlig kommunikatör och har ett stort intresse av att förenkla, utveckla och stötta implementeringen ute i verksamheten ser vi det som en extra bonus.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Persson, avdelningschef Kvalitet och Verksamhetsstyrning, 0555-41098.

Klicka här för att söka tjänsten

Om BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer