IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-09-15

Triton Valsteknik

Valsslipare

Som valsslipare kommer du att arbeta vid servicestation för slipning av större valsar till pappersindustrin på Tritons produktionsanläggning i Grums. Arbetet innefattar inspektion av vals före slip samt efterkontroll av färdig vals, riggning, mätning, rundslipning samt emballering.

Som slipare kommer du själv att utföra kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäta och dokumentera alla uppgifter.

Vem trivs här?

Du som har en teknisk läggning/utbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst eller från annan skärande bearbetning inom tillverkningsindustrin att ha en god grund att stå på. Som person är du en arbetsmyra med öga för detaljer, detaljorienterad och strukturerad samt med förmåga att planera ditt arbete och din tid. Du är självgående och noggrann i ditt arbete med ett ständigt fokus på kvalitet. Du har även lätt för att arbeta i team, samtidigt som du även arbetar tålmodigt och fokuserat vid dina självständiga arbetsuppgifter.

Referenser av liknande arbeten är meriterande samt erfarenhet från skärande bearbetning ett krav.

Vi ser helst att du har truck och traverskort samt god datorvana.

Vi förutsätter att du hanterar ritningsläsning, mätning, ytfinheter samt toleranser.

Tillträde senast 15:e september 2017

Heltid, skiftgång. Fast månadslön

Du rapporterar till produktionschef vals. ( Lars Johansson, 054-771 60 36, lars@tritonvalsteknik.se)

Om företaget

Triton är ett företag inriktat på renovering, service, tillverkning samt beläggning av valsar. Vi har utvecklat verksamheten till att bli en helt självförsörjande valsverkstad med allt från reparationer till kompletta nytillverkningar. Idag har vi egen mekanisk verkstad, komplett gummering och polyuretananläggning med slipning, dynamisk balansering, emballagesnickeri samt egna transportlösningar. Idag sysselsätter vi 40 st personer och har en fin fabrik på ca 4500 m2. För att vara konkurrenskraftiga krävs bra teknisk kunskap samt smidig produktion med korta beslutsvägar, dessa saker tror vi har varit nyckeln till Tritons framgång.

 

Fler Jobb

flik
28
February

Av: m-wangestam

Gruvöns bruk söker stort antal sommarjobbare

Varje sommar behöver BillerudKorsnäs Gruvöns bruk ett stort antal semesteravlösare på sina produktionsanläggningar. Ett utmärkt tillfälle att knyta viktiga kontakter för framtiden.

Läs mer
flik
2
March

Av: robert-rundberget

Director Supply Chain

Vi letar nu efter en kompetent ledare som vill axla rollen att leda och driva utvecklingen av vår Supply Chainorganisation, både operativt och strategiskt. Du kommer att arbeta för Valmet AB inom affärsområdet Tissue – som är en världsledande leverantör av maskiner och utrustning för tillverkning av mjukpapper.

Läs mer
flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer