IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-09-15

Triton Valsteknik

Valsslipare

Som valsslipare kommer du att arbeta vid servicestation för slipning av större valsar till pappersindustrin på Tritons produktionsanläggning i Grums. Arbetet innefattar inspektion av vals före slip samt efterkontroll av färdig vals, riggning, mätning, rundslipning samt emballering.

Som slipare kommer du själv att utföra kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäta och dokumentera alla uppgifter.

Vem trivs här?

Du som har en teknisk läggning/utbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst eller från annan skärande bearbetning inom tillverkningsindustrin att ha en god grund att stå på. Som person är du en arbetsmyra med öga för detaljer, detaljorienterad och strukturerad samt med förmåga att planera ditt arbete och din tid. Du är självgående och noggrann i ditt arbete med ett ständigt fokus på kvalitet. Du har även lätt för att arbeta i team, samtidigt som du även arbetar tålmodigt och fokuserat vid dina självständiga arbetsuppgifter.

Referenser av liknande arbeten är meriterande samt erfarenhet från skärande bearbetning ett krav.

Vi ser helst att du har truck och traverskort samt god datorvana.

Vi förutsätter att du hanterar ritningsläsning, mätning, ytfinheter samt toleranser.

Tillträde senast 15:e september 2017

Heltid, skiftgång. Fast månadslön

Du rapporterar till produktionschef vals. ( Lars Johansson, 054-771 60 36, lars@tritonvalsteknik.se)

Om företaget

Triton är ett företag inriktat på renovering, service, tillverkning samt beläggning av valsar. Vi har utvecklat verksamheten till att bli en helt självförsörjande valsverkstad med allt från reparationer till kompletta nytillverkningar. Idag har vi egen mekanisk verkstad, komplett gummering och polyuretananläggning med slipning, dynamisk balansering, emballagesnickeri samt egna transportlösningar. Idag sysselsätter vi 40 st personer och har en fin fabrik på ca 4500 m2. För att vara konkurrenskraftiga krävs bra teknisk kunskap samt smidig produktion med korta beslutsvägar, dessa saker tror vi har varit nyckeln till Tritons framgång.

 

Fler Jobb

flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker teknisk säljare

Som teknisk säljare hos SOMAS får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden.

Läs mer
flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker orderberedare/kundsupport

Som Orderberedare/Kundsupport hos SOMAS får du ett omväxlande arbete där du blir en viktig länk inom organisationen och gentemot våra kunder.

Läs mer