IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-09

Rottneros Bruk

Utvecklingsingenjör till internationellt massautvecklingsprojekt

Rottneros Bruk tar nu också en ledande roll vad gäller utveckling av framtidens massor för biobaserade förpackningar i EU-projektet PULPACTION som håller på att startas upp. Projektet involverar tolv partners och omfattar drygt 120 MSEK. Rottneros Bruk kommer att leda massautvecklingsdelen. Nu söker vi en utvecklingsingenjör som vill vara del av detta projekt. Förutom PULPACTION innebär rollen stort ansvar i övriga process- och produktutvecklingsprojekt för Rottneros Bruk.

Rottneros Bruk producerar och marknadsför världens bredaste sortiment av High-Yield Pulp (CTMP och slipmassa). Produktportföljen är starkt nischad och en allt större del av produktionen går idag till de växande segmenten kartong och tissue och till intressanta specialapplikationer. Bruket är inne i ett intensivt investeringsprogram för kvalitets- och kapacitetshöjning, med bland annat en ny biobränslepanna och utökad reningsanläggning. Rottneros Bruk blir därmed en toppmodern fabrik som kan möta kvalitet och kapacitet på den växande marknaden.

Rottneros Bruk tar nu också en ledande roll vad gäller utveckling av framtidens massor för biobaserade förpackningar i EU-projektet PULPACTION som nu håller på att startas upp. Projektet involverar tolv partners inom unionen och omfattar drygt 120 MSEK. Rottneros Bruk, med sin stora kunskap inom tillverkning av specialmassor, kommer att leda massautvecklingsdelen och också vara delaktig i övriga delar, exempelvis trågformning. Målet med PULPACTION är att ta fram en helt biobaserad förpackning till konkurrenskraftigt pris och på så sätt bidra till en mer hållbar utveckling inom förpackningsindustrin.

Nu söker vi dig som vill få möjligheten att ta en ledande roll i ett internationellt projekt, där du samtidigt får möjligheten att skaffa dig en unik kompetens inom ett område vi bedömer blir mycket intressant för framtiden.

Förutom PULPACTION innebär rollen stort ansvar i övriga process- och produktutvecklingsprojekt för Rottneros Bruk, där du förväntas vara en nyckelperson och du ingår också i produktionsledningen, vilket ger dig stora påverkansmöjligheter. Vi är ett flexibelt och innovativt bruk med korta beslutsvägar och många och nära kundkontakter!

Du som söker har ingenjörsutbildning inom massa/papper eller kemi/kemiteknik och gärna erfarenhet från tissue-, kartong- eller annan papperstillverkning.

Välkommen att registrera din ansökan senast den 9 oktober via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-11381). Eventuella frågor besvaras av Agneta Tunbark vid Mercuri Urval, tel 019-19 68 11.

Ansök nu!

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer