IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-04

Stora Enso Skoghalls Bruk

Utlastare

Som Utlastare kommer du bland annat arbeta med lastning, lossning och uppställning av rullar. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla fordon och kringutrustning i ett funktionellt och ordentligt skick. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för rullhantering med truck och interntransporter av färdigmaterial på Skoghalls Bruk. Tjänsten innebär också viss lastnings- och lagerplanering samt kundkontakter.

Som Utlastare på Stora Enso Skoghall är du en lagspelare då du kommer samarbeta med bland annat kunder, fordonsförare samt övrig personal inom avdelning produktion gällande materialflödesfrågor. Du arbetar med stor noggrannhet och kan ta eget ansvar.

Vi ser att du har en genomförd gymnasieutbildning inom teknik/industri/fordon eller annan utbildning/erfarenhet som kan anses likvärdig.

B-körkort och truckkort är ett krav för att klara av arbetsuppgifterna. Vi ser även att du har erfarenhet av rullhantering.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig, varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på dagtid. Då tillträde är omgående så rekommenderar vi dig att söka så fort som möjligt, dock senast 4 december.

Kontakt
Om du har några frågor eller liknande är du välkommen att kontakta Johan Bengtsson genom email: johan.bengtsson@storaenso.com

Läs mer och sök tjänsten här!

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer