IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-04

Stora Enso Skoghalls Bruk

Utlastare

Som Utlastare kommer du bland annat arbeta med lastning, lossning och uppställning av rullar. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla fordon och kringutrustning i ett funktionellt och ordentligt skick. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för rullhantering med truck och interntransporter av färdigmaterial på Skoghalls Bruk. Tjänsten innebär också viss lastnings- och lagerplanering samt kundkontakter.

Som Utlastare på Stora Enso Skoghall är du en lagspelare då du kommer samarbeta med bland annat kunder, fordonsförare samt övrig personal inom avdelning produktion gällande materialflödesfrågor. Du arbetar med stor noggrannhet och kan ta eget ansvar.

Vi ser att du har en genomförd gymnasieutbildning inom teknik/industri/fordon eller annan utbildning/erfarenhet som kan anses likvärdig.

B-körkort och truckkort är ett krav för att klara av arbetsuppgifterna. Vi ser även att du har erfarenhet av rullhantering.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig, varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på dagtid. Då tillträde är omgående så rekommenderar vi dig att söka så fort som möjligt, dock senast 4 december.

Kontakt
Om du har några frågor eller liknande är du välkommen att kontakta Johan Bengtsson genom email: johan.bengtsson@storaenso.com

Läs mer och sök tjänsten här!

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer