IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-14

Stora Enso Skoghall

Underhållsingenjör till and. underhåll och ledning

I rollen som Underhållsingenjör ansvar du för att utföra arbetsuppgifter av utvecklande, analyserande och administrativ underhållskaraktär på ett så rationellt och effektivt sätt som möjligt i avsikt att säkerställa den tekniska tillgängligheten inom underhåll på bruket i Skoghall.

Redo för nästa utmaning? Stora Enso Skoghalls bruk söker nu en Underhållsingenjör, Ledning.

Vill du ha ett stimulerande jobb, arbeta tight med underhåll och produktion? Har du massor med goda idéer att komma med så finns det nu en nyckelroll för dig på Skoghalls bruk att söka!

Som person brinner du för ditt jobb. Du är analytisk, målinriktad, drivkraftig och vill ta stort eget ansvar. Då du kommer att ha kontakter både inom och utom företaget är det viktigt att Du tycker om att träffa nya människor i olika situationer och har lätt för att samarbeta och skapa engagemang. Du ska jobba med verksamhetsutveckling och alltid nå mål.

Vi vill att du har utbildning på lägst högskolenivå inom maskin/teknik eller annan utbildning/ erfarenhet som kan prövas likvärdigt.
För att klara av arbetet så krävs stor erfarenhet och god kunskap om underhåll, process- och teknikkunskap. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift är ett krav.

Jobbet innebär:

– Utveckla, förbättra och implementera underhållsprocesser inom underhållsverksamheten.
– Driva förändringsarbete inom hela Skoghalls Bruk avseende underhåll.
– Driva utrednings och optimeringsarbete.
– Ansvara för att relevanta nyckeltal upprättas och följs upp tillsammans med Sektionschefer inom Avdelning Underhåll.
– Analysera och utvärdera tekniska hjälpmedel för all typ av underhåll.
– Dokumentera nya och förändrade underhållsprocesser.

Anställningsform: Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Läs mer och ansök här…

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer