IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-23

Stora Enso Skoghall

Tre operatörer till sulfatmassabruket

Har du ett stort tekniskt intresse, är du en flexibel och positiv person som gärna jobbar i team? Vill du dessutom jobba i en välskött organisation med tydliga mål? Och är du intresserad av processteknik, sugen på att jobba skift samt ingå i ett härligt gäng med kollegor? Då kan arbetet som operatör vara rätt för dig!

Just nu söker vi Stora Enso Skoghalls bruk tre operatörer till sulfatmassabruket, bland annat till kokeriet, blekeriet samt motryckskraftverket. I team arbetar du tillsammans med övriga medarbetare i olika befattningar med varierande arbetsuppgifter så som processövervakning och förbättringsarbete. Arbetet utförs i huvudsak från manöverrum, men även rondering ingår i det dagliga arbetet. Det är viktigt att du är en bra teamspelare, flexibel och gillar nya utmaningar samt är intresserad av tekniska processer och kan hantera olika styrsystem.

Tjänsten är kontinuerligt 3-skift, samt önskad start är omgående.

Kvalifikationer

Som person har du stort intresse för teknik och är van att jobba i liknande processer med repetitivt arbete. Du är driven och vill utvecklas inom Stora Enso. Då tjänsten innebär skiftgång så är det en förutsättning att ni som söker kan jobba obekväm arbetstid. Du som söker dessa operatörstjänster har avslutad teknisk utbildning från exempelvis industriprogrammet eller KY-utbildning med inriktning processteknik. Arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter under några år är meriterande.

För att klara av jobbet måste du ha goda it-kunskaper samt behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Låter det som något för dig? Så roligt, varmt välkommen med er ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 23 oktober, 2016.

Vill du ha ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult på Experis, Kristina Tranberg via telefon 054-22 18 93.

Gå till annonsen…

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer