IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-06-10

VSV Frakt

Transportledare

VSV Frakt AB utvecklar sin organisation för att bättre möta kundernas krav. Företagets affärsområde Rundvirke behöver därför en ny medarbetare.

Dina uppgifter är att styra flöden och transporter samt att vidareutveckla arbetsprocesser. Du ansvarar för flödet i ett flödesområde och arbetar proaktivt för att säkerställa att leveransplan följs. Du ansvarar för såväl kund- som åkerikontakter. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

KVALIFIKATIONER:

  • Du har vana av att leda, styra och utveckla logistiklösningar.
  • Vi ser gärna att Du har en gedigen erfarenhet från logistikbranschen.
  • Kunskaper om skogsindustrins förutsättningar och behov är en fördel.
  • Du har lätt att kommunicera med din omgivning där både kunder och åkerier ingår.
  • Du har eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller skog eller motsvarande kompetens erhållen genom praktisk tillämpning.
  • En god IT-vana och kompetens inom program som Excel och ArcGis är meriterande.
  • En förmåga att utvärdera ur ett miljöperspektiv.

Som person är Du nyfiken, kreativ och resultatorienterad. Du har stort intresse i att utveckla och driva våra kunders logistiklösningar samt åkeriernas förutsättningar. Du är duktig på att bygga och leda vinnande lag samt att arbeta i grupp. Din placeringsort är VSV Frakt AB:s huvudkontor i Karlstad.

DETALJER

Frågor besvaras av Karl Narfström, Affärsområdeschef Rundvirke 070-63 29 430. Vår personalrepresentant är Claes Axelsson 054-14 07 06.

Sista ansökningsdag är 10:e juni.
Din ansökan märkt ”Transportledare” skickar du till:
VSV Frakt AB
Att: Claes Axelsson
Box 2018
650 02 Karlstad
claes.axelsson@vsv.se

VSV Frakt AB, med dotterbolaget Unite Logistics AB, är ett logistikföretag för allt som har med skogen att göra. Vår bas är i Karlstad, men vi jobbar över stora delar av södra och mellersta Sverige. Vår verksamhet består av ca 200 små och medelstora företag som tillsammans förfogar över ca: 130 skogs- och flismaskiner samt 170 lastbilar, varav 120 är timmerbilar. Vi omsätter årligen ca 900 milj. kr och sysselsätter över 600 personer. Kunderna utgörs i huvudsak av skogsbolag och energiproducenter.

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer