IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-04-17

Somas

Teknisk säljare till utmanande tjänst

Somas söker nu en teknisk säljare som vill hjälpa till att fortsätta utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden. Så är du självständig, gillar att ta eget ansvar, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Då kanske tjänsten är rätt för just dig.

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker en

TEKNISK SÄLJARE

Som Teknisk säljare hos Somas får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden. Du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avslutad affär. Du sköter självständigt kundkontakter, presentation av företaget och våra produkter. Tjänsten innefattar resor inom Sverige.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder också en bra gemenskap med kompetenta kollegor i ett välskött företag.

I rollen som Teknisk säljare ser vi att du har följande kvalifikationer:
• Erfarenhet av industriell teknisk försäljning, meriterande är erfarenhet av ventiler
• Erfarenhet av att självständigt genomfört förhandlingar
• Minst teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande
• God samarbetsförmåga med ett strukturerat arbetssätt och förmågan att hantera flera komplexa frågeställningar parallellt
• God kommunikationsförmåga och god förståelse för kundernas krav och behov

Ansökan: Skickast till ansokan@somas.se. Märk ansökan med ”TEKNISK SÄLJARE”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt.

Sista ansökningsdag: 2015-04-17

Mer information: kontakta Marknadschef Joakim Johannesson, tel. 0533-69 17 20

MER OM SOMAS

Vill du veta mer om Somas Instrument AB . Läs då här…

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer