IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-04-17

Somas

Teknisk säljare till utmanande tjänst

Somas söker nu en teknisk säljare som vill hjälpa till att fortsätta utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden. Så är du självständig, gillar att ta eget ansvar, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Då kanske tjänsten är rätt för just dig.

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker en

TEKNISK SÄLJARE

Som Teknisk säljare hos Somas får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden. Du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avslutad affär. Du sköter självständigt kundkontakter, presentation av företaget och våra produkter. Tjänsten innefattar resor inom Sverige.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder också en bra gemenskap med kompetenta kollegor i ett välskött företag.

I rollen som Teknisk säljare ser vi att du har följande kvalifikationer:
• Erfarenhet av industriell teknisk försäljning, meriterande är erfarenhet av ventiler
• Erfarenhet av att självständigt genomfört förhandlingar
• Minst teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande
• God samarbetsförmåga med ett strukturerat arbetssätt och förmågan att hantera flera komplexa frågeställningar parallellt
• God kommunikationsförmåga och god förståelse för kundernas krav och behov

Ansökan: Skickast till ansokan@somas.se. Märk ansökan med ”TEKNISK SÄLJARE”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt.

Sista ansökningsdag: 2015-04-17

Mer information: kontakta Marknadschef Joakim Johannesson, tel. 0533-69 17 20

MER OM SOMAS

Vill du veta mer om Somas Instrument AB . Läs då här…

 

Fler Jobb

flik
25
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker fabrikschef

Nordic Paper gör nya investeringar och en ny beffattning inrättas som fabrikschef till Bäckhammars Massa- och Pappersbruk.

Läs mer
flik
31
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker tekniker

Nordic Paper söker en tekniker till pappersbruket i Åmotfors.

Läs mer