IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-01-07

BillerudKorsnäs

Systemingenjörer till Gruvön

Vill du vara med och utveckla framtidens automationssystem? BillerudKorsnäs söker nu Systemingenjörer.

Sektion ELIA inom avdelningen Underhåll, arbetar med att serva brukets olika produktionsavsnitt i felsökning, underhåll, rådgivning och teknikutveckling, med inriktning mot elkraft, instrumentering, driv- och processystem. Till vår automationsgrupp söker vi nu en systemingenjör. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid.

Om tjänsten

Vi är en grupp med tio system- och automationsingenjörer som arbetar med kvalificerad felsökning, optimering och utveckling av våra DCS-, DRIV- och PLC-system. Vi behöver nu förstärkning i gruppen.

Vi är i ett spännande skede där vi bygger framtiden. I arbetet utför du driftsättning, intrimning och programmering i samband med mindre ombuggnationer och projekt. I större projekt kommer du att delta både som resurs och och som kravställare. Arbetsuppgifterna varierar från daglig tillsyn av utrustning en till komplex felsökninng som kvalitetsproblem i maskinerna, teknikutveckling och utredningar. När du har lärt känna vår verksamhet kommer du även att ingå i beredskapsstyrkan för styrsystem på Gruvöns bruk.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning med inriktning mot automation eller motsvarande kompetens förvärvat genom mångårig erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För oss är det viktigt att medarbetare med rätt personlig egenskaper. Vi söker dig som är lyhörd och utåtriktad, som är van att arbeta både i team och självständigt. Du ska ha hög servicekänsla och ska självständigt kunna driva aktiviteter framåt.
Som problemlösare är du analytisk och strukturerad. Då nära samarbete med våra övriga avdelningar och externa leverantörer är vardag måste du vara en god kommunikatör i varierande situationer.

Vi välkomnar alla sökande som kan bidra till vårt team, berätta i din ansökan om vad du kan bidra med hos oss.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Henrik Ekman, Chef ELIA Automation, tfn 0555-415 02
Martin Sandin, Tf Chef ELIA, tfn 0555-412 04

Vi hoppas du finner tjänsten intressant och ser fram emot din ansökan, urval kommer att ske löpande så ansök redan idag, dock senast 7 januari 2018.

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekryteringsbolag och annonssäljare.

Klicka här för att söka tjänsten!

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer