IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-12-10

Stora Enso

Stora Enso Wood Products Grums söker skiftledare CLT

Stora Ensos Sågverk i Grums står inför nya spännande utmaningar i en expansiv fas med att möta framtidens krav på hållbara material, vi utökar nu vårt sågverk med en ny CLT-fabrik och behöver i och med detta rekrytera en Skiftledare.

Vi erbjuder dig nu möjligheten att utvecklas och samtidigt vara med och bygga upp vår nya CLT fabrik i Grums. Du, tillsammans med kollegor och ledare skapar arbetsklimat och värderingar i helt nya arbetsprocesser, deltar i att skapa nya rutiner och bygga en stark grund för att möta efterfrågan av korslaminerat timmer för framtidens husbyggande.

Vi erbjuder dig en roll som Skiftledare, där du får möjlighet att vara med att bygga nya arbetslag. Tillsammans startar vi upp en ny fabrik, jobbar upp rutiner, implementerar Stora Ensos värderingar från start för att kunna möta efterfrågan på korslaminerat trä.  

Du kommer till exempel att: 

  • Ha personal- och arbetsmiljöansvar för ditt skiftlag 
  • Ansvara för kompetensutveckling av medarbetarna inom skiftlaget 
  • Utföra riskanalyser och skyddsronder inom ansvarsområdet. Säkerställa att skydd- och säkerhetsinstruktioner tillämpas. 
  • Ha ett övergripande ansvar för att produkterna som tillverkas av skiftlaget är tillverkade enligt givna ordrar och specifikationer. 

Du kommer vara en viktig länk för ett fungerade team och arbetar i första hand med verksamhetsnära arbetsledning, planering och uppföljning. Du har erfarenhet av att bygga och leda välfungerande arbetslag och som Skiftledare kommer du även att ha ett övergripande ansvar för säkerhets-, kvalitets- och produktionsansvar för de aktiviteter som utförs på CLT-fabriken. Du jobbar aktivt med att se att 5 S arbetet följs enligt rutiner. I arbetet ingår rekrytering, personalutveckling och medarbetarsamtal med din personal. 

Kvalifikationer 

Som person är du trygg och stabil med förmågan att fatta tydliga beslut. Du är en naturlig ledare som kan motivera och strukturera upp arbetet för arbetslaget samt få medarbetarna att känna sig delaktiga, motiverade och engagerade och alltid med våra slutkunder i största fokus. 

  • Avslutad gymnasieutbildning i kombination med relevant ledarerfarenhet och bra ledaregenskaper från skiftarbetande inom industrin 
  • Gärna universitet/högskola med inriktning mot Teknik- och Tillverkningsindustri 
  • Ha goda kunskaper i engelska och svenska. Andra språk är meriterande. 
  • MS Office, god vana och gärna erfarenhet av interna processystem och rapporteringssystem 

För information angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Sjöberg, Produktionschef, via mejl Lars.Sjoberg@storaenso.com eller via telefon +46 (0) 72 236 72 97. 

Tillträde till tjänsten under mars 2018. Arbetet kommer bedrivas i skiftarbete, under uppstarten sker arbetet under dagtid. 

Fackliga företrädare: Tord Thorin, Ledarna, tfn 073-058 13 31 och Henrik Salberg, Unionen, tfn 073-038 77 62 

Fler Jobb

flik
17
December

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker IT-specialist för projekt och utveckling

Nordic Paper söker en IT-specialist som ska utgå från huvudkontoret i Bäckhammar.

Läs mer
flik
31
December

Av: m-wangestam

RenFuel söker process-operatör/-tekniker

RenFuel söker en process-operatör/-tekniker som har erfarenhet av praktiskt arbete med processanläggningar i pilot eller kommersiell skala.

Läs mer
flik
31
December

Av: robert-rundberget

Biträdande produktionsingenjör Gruvön?

Befattningen som biträdande produktionsingenjör tillhör sektion Produktionsstyrning, som ingår i avdelning Kvalitet och Verksamhetsstutveckling. Produktionsingenjörerna arbetar i kontinuerlig skiftgång med styrning, planering och optimering av fabriken.

Läs mer
flik
2
January

Av: robert-rundberget

Laboratorieingenjörer skift- och daggående

Vi behöver nu ett antal personer för att utöka och vidareutveckla vår laboratorieverksamhet i samband med uppstart och drift av vår nya kartongmaskin KM7.

Läs mer