IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2015-01-07

Valmet Corporation

Start-up Engineer

Har du förmågan att skapa goda relationer och är van att arbeta självständigt i utmanande miljöer? Till start-up avdelningen söker vi nu start-up ingenjörer. På denna avdelning jobbar 11 start-up ingenjörer och deras huvudsakliga arbetsuppgifter är utcheckning och drifttagning av pappersmaskiner och massaberedningssystem på site ute hos kund. Arbete med hydraulik, pnemumatik ,I/O tester och funktionstester är vanligt förekommande.

Huvudarbetsuppgifter

– I nära samarbete med våra kunder utföra utcheckningsarbete, start-up arbete och processoptimeringsarbeten.
– Utföra serviceuppdrag och “trouble shooting”.
– Återföra erfarenheter från leveranser och kunduppdrag till organisationen.
– Genomföra presentationer och utbildning hos kund av levererad utrustning.

Krav

– Ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med kunder.
– Ha en pappersteknisk bakgrund och process erfarenhet gärna med kunskap om massa och beredning.
– Kunskap om hydraulik, pneumatik, programmering, controls är meriterande.
– Vara utbildad högskoleingenjör eller motsvarande.
– Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
– Kunna arbeta självständigt och under tidspress.
– Ha möjlighet att kunna resa i tjänsten, även längre perioder.
– Det är meriterande om du har ledarerfarenhet.

Vi erbjuder

Ett mycket stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Samtidigt som Du jobbar handgripligen med vår teknik kommer Du att utveckla förmågan att kommunicera och samarbeta med våra kunder samt utveckla Dina ledaregenskaper. I tjänsten kommer du också att resa och arbeta i andra kulturer.

Ytterligare information

Om Du önskar ytterligare information är Du välkommen att kontakta
Martin Bertilsson, Comissioning & Start-Up Manager, tel +46 766 39 72 08 Har Du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Malin Bergström +46 10 787 00 16.

Välkommen med din ansökan senast 7 januari 2015.

Läs mer och ansök här…

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer