IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-11-24

Somas

Somas söker teknisk säljare

Som teknisk säljare hos SOMAS får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden.

Du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avslutad affär. Du sköter självständigt kundkontakter, presentation av företaget och våra produkter. Tjänsten innefattar resor inom Sverige. Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder också en bra gemenskap med kompetenta kollegor i ett välskött företag.

Kvalifikationer

I rollen som Teknisk säljare ser vi att du har följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet av industriell teknisk försäljning, meriterande är erfarenhet av ventiler • Erfarenhet av att självständigt ha genomfört förhandlingar
  • Minst teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande
  • God samarbetsförmåga med ett strukturerat arbetssätt och förmågan att hantera flera komplexa frågeställningar parallellt
  • God kommunikationsförmåga och god förståelse för kundernas krav och behov

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”TEKNISK SÄLJARE”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss, vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt. Vi vill ha din ansökan senast 2017-11-24.

Kontaktinformation

För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Marknadschef Joakim Johannesson, tel. 0533-69 17 20

Om Somas

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. SOMAS är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker därför en Teknisk säljare.

Fler Jobb

flik
28
February

Av: m-wangestam

Gruvöns bruk söker stort antal sommarjobbare

Varje sommar behöver BillerudKorsnäs Gruvöns bruk ett stort antal semesteravlösare på sina produktionsanläggningar. Ett utmärkt tillfälle att knyta viktiga kontakter för framtiden.

Läs mer
flik
2
March

Av: robert-rundberget

Director Supply Chain

Vi letar nu efter en kompetent ledare som vill axla rollen att leda och driva utvecklingen av vår Supply Chainorganisation, både operativt och strategiskt. Du kommer att arbeta för Valmet AB inom affärsområdet Tissue – som är en världsledande leverantör av maskiner och utrustning för tillverkning av mjukpapper.

Läs mer
flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer