IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-04-17

Somas

Teknisk och driven testingenjör sökes

Gillar du att planera, genomföra,dokumentera tester samt att analysera testresultat? Är du tekniskt lagd, driven, strukturerad och analytisk? I så fall kanske jobbet som testingenjör hos Somas kan var något för dig.

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker en

TESTINGENJÖR

För att möta dagens och morgondagens utmaningar behöver vi stärka upp vår organisation med en testingenjör. Som testingenjör kommer din vardag bland annat att kretsa kring att planera, genomföra,dokumentera tester samt att analysera testresultat. Tester sker både i vår fabrik och hos externa samarbetspartners. Du kommer även att vara en viktig kugge i att utveckla våra testmetoder och processer. Vi söker dig med gymnasie- eller högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande, samt några års relevant arbetslivserfarenhet av testmetoder både en funktionell och på en systemnivå. Vi ser även att du har allmänna kunskaper inom mekanik och elektronik. Cad-vana är meriterande.

För att komma bäst till din rätt i rollen, tror vi att du är en teknisk person med stor portion driv. Då du är ensam i rollen som testingenjör ställer det krav på att du arbetar strukturerat, är duktig på att själv söka information och har en god analytisk förmåga.

För tjänsten krävs goda datakunskaper i Microsoft Office samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Ansökan: Skickas till ansokan@somas.se. Märk den med ”TESTINGENJÖR”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt.

Sista ansökningsdag: 2015-04-17

Mer information: Kontakta Teknisk chef Anders Eriksson, tel. 0533-69 17 41 elelr Utveckling- och konstruktionschef Curt Nilsson, tel. 0533-69 17 42

MER OM SOMAS

Vill du veta mer om Somas Instrument AB . Läs då här…

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer