IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-04-17

Somas

Teknisk och driven testingenjör sökes

Gillar du att planera, genomföra,dokumentera tester samt att analysera testresultat? Är du tekniskt lagd, driven, strukturerad och analytisk? I så fall kanske jobbet som testingenjör hos Somas kan var något för dig.

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker en

TESTINGENJÖR

För att möta dagens och morgondagens utmaningar behöver vi stärka upp vår organisation med en testingenjör. Som testingenjör kommer din vardag bland annat att kretsa kring att planera, genomföra,dokumentera tester samt att analysera testresultat. Tester sker både i vår fabrik och hos externa samarbetspartners. Du kommer även att vara en viktig kugge i att utveckla våra testmetoder och processer. Vi söker dig med gymnasie- eller högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande, samt några års relevant arbetslivserfarenhet av testmetoder både en funktionell och på en systemnivå. Vi ser även att du har allmänna kunskaper inom mekanik och elektronik. Cad-vana är meriterande.

För att komma bäst till din rätt i rollen, tror vi att du är en teknisk person med stor portion driv. Då du är ensam i rollen som testingenjör ställer det krav på att du arbetar strukturerat, är duktig på att själv söka information och har en god analytisk förmåga.

För tjänsten krävs goda datakunskaper i Microsoft Office samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Ansökan: Skickas till ansokan@somas.se. Märk den med ”TESTINGENJÖR”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt.

Sista ansökningsdag: 2015-04-17

Mer information: Kontakta Teknisk chef Anders Eriksson, tel. 0533-69 17 41 elelr Utveckling- och konstruktionschef Curt Nilsson, tel. 0533-69 17 42

MER OM SOMAS

Vill du veta mer om Somas Instrument AB . Läs då här…

 

Fler Jobb

flik
25
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker fabrikschef

Nordic Paper gör nya investeringar och en ny beffattning inrättas som fabrikschef till Bäckhammars Massa- och Pappersbruk.

Läs mer
flik
31
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker tekniker

Nordic Paper söker en tekniker till pappersbruket i Åmotfors.

Läs mer