IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2016-02-29

Triton Valsteknik

Söker svarvare

Triton Valsteknik söker en självgående svarvare med erfarenhet från tung skärande bearbetning i svarv/slip till en tillsvidareanställning. Ansökningar tas emot löpande så skynda dig att söka om detta låter som dig.

Vid denna station utförs tappbyten, reparation, nytillverkning samt serviceslipning av mantlar/valsar samt även slutbearbetning av belagda valsar tyngre än tio ton. Maskinen som hanterar valsar i Ø 1290 x 13 000 mm samt 30 tons vikt är placerad i vår nyaste verkstadsdel vilken invigs i mars.

Dina egenskaper :
– Har mångårig erfarenhet från tung skärande bearbetning i svarv/slip
– Ser till att jobbet blir gjort i rätt tid med hög kvalitet och finish
– Klarar att själv planera och utföra olika arbetsmoment
– Är positiv i sinnet och finner själv lösningar på olika produktionsmetoder

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från liknande arbete. Kunskap och dokumenterad erfarenhet av ISO-programmering är ett krav.

Referenser samt erfarenhet från arbeten med valsar/axlar är meriterande. Vi förutsätter att du hanterar ritningsläsning, mätning, ytfinheter samt toleranser.

Du rapporterar direkt till Produktionschef Vals.

Ansökan: Omgående, till gert@tritonvalsteknik.se
Tjänsten: Tillsvidareanställning med tillträde 15/3-2016
Initialt dagtid 100 %, kan förekomma förskjuten arbetstid samt viss övertid och skift i framtiden.

Vid frågor, kontakta Lars Johansson, lars@tritonvalsteknik.se 054 771 60 36

Triton Valsteknik är ett dynamiskt företag under expansion med inriktning på valsservice. Vi är idag 35 anställda. Nu behöver vi förstärkning – vill du bli en del av ett duktigt team med positiv laganda? Vi behöver dig nu… Välkommen till Triton!

www.tritonvalsteknik.se

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer