IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2016-02-29

Triton Valsteknik

Söker svarvare

Triton Valsteknik söker en självgående svarvare med erfarenhet från tung skärande bearbetning i svarv/slip till en tillsvidareanställning. Ansökningar tas emot löpande så skynda dig att söka om detta låter som dig.

Vid denna station utförs tappbyten, reparation, nytillverkning samt serviceslipning av mantlar/valsar samt även slutbearbetning av belagda valsar tyngre än tio ton. Maskinen som hanterar valsar i Ø 1290 x 13 000 mm samt 30 tons vikt är placerad i vår nyaste verkstadsdel vilken invigs i mars.

Dina egenskaper :
– Har mångårig erfarenhet från tung skärande bearbetning i svarv/slip
– Ser till att jobbet blir gjort i rätt tid med hög kvalitet och finish
– Klarar att själv planera och utföra olika arbetsmoment
– Är positiv i sinnet och finner själv lösningar på olika produktionsmetoder

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från liknande arbete. Kunskap och dokumenterad erfarenhet av ISO-programmering är ett krav.

Referenser samt erfarenhet från arbeten med valsar/axlar är meriterande. Vi förutsätter att du hanterar ritningsläsning, mätning, ytfinheter samt toleranser.

Du rapporterar direkt till Produktionschef Vals.

Ansökan: Omgående, till gert@tritonvalsteknik.se
Tjänsten: Tillsvidareanställning med tillträde 15/3-2016
Initialt dagtid 100 %, kan förekomma förskjuten arbetstid samt viss övertid och skift i framtiden.

Vid frågor, kontakta Lars Johansson, lars@tritonvalsteknik.se 054 771 60 36

Triton Valsteknik är ett dynamiskt företag under expansion med inriktning på valsservice. Vi är idag 35 anställda. Nu behöver vi förstärkning – vill du bli en del av ett duktigt team med positiv laganda? Vi behöver dig nu… Välkommen till Triton!

www.tritonvalsteknik.se

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer