IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-04-17

Somas

Produktionstekniker till Säffle

Föredrar du att få vara delaktig i både operativt såväl som strategiskt arbete? Är du en person som är bra på att omvandla krav till tekniska lösningar? Har du dessutom en bra servicekänsla och bra kommunikationsförmåga? Då är arbetet som produktionstekniker på Somas något för dig.

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker en Produktionstekniker.

Föredrar du att få vara delaktig i både operativt såväl som strategiskt arbete? Är du en person som är bra på att omvandla krav till tekniska lösningar? Har du dessutom en bra servicekänsla och bra kommunikationsförmåga? Då är det här arbetet för dig.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå utav:
• Produktionsberedning och produktionsuppföljning
• Utveckla nya produktionsmetoder i vår maskinutrustning och vid montering
• Ta fram ritningsunderlag för fixturer
• Tekniskt stöd till produktionspersonalen

I rollen som Produktionstekniker ser vi att du har följande kvalifikationer:
• God erfarenhet av skärande bearbetning i rostfritt stål
• Erfarenhet från montering
• Goda kunskaper inom maskin-, teknik-, materialkunskap och produktionsteknik
• Goda kunskaper i ISO – och dialogprogrammering

Ansökan: ansokan@somas.se. Märk den med ”PRODUKTIONSTEKNIKER”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning vill vi ändå att du skickar in din ansökan på
nytt.

Sista ansökningsdag: 2015-04-17

För mer information: Kontakta Produktionschef Anders Josefson, tel. 0533-69 17 82 eller Produktionsteknisk ansvarig Peter Norman, tel. 0533-69 17 88

MER OM SOMAS

Vill du veta mer om Somas Instrument AB . Läs då här…

 

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer