IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-03-22

BTG Instruments AB

Självständig elektronikingenjör till Säffle

Är du sugen på ett självständigt arbete med stora möjligheter att utforma nya arbetsmetoder i lika hög grad som att utveckla befintliga? Då ska du som är utåtriktad, självständig och drivande ta chansen att söka till BTG Instruments AB.

Vi söker nu en ny medarbetare till vår Sourcinggrupp inom Operations med placering i Säffle.

Dina arbetsuppgifter består av att koordinera industrialisering, NPI, av nyutvecklade produkter från vår Utvecklingsavdelning till serieproduktion, speciellt m.a.p. elektronik. Detta innebär samarbete med flera av våra avdelningar och även leverantörer. Arbetet innebär också koordinering av ändringshantering, ECR/ECO, av våra produkter i serieproduktion. Utöver detta så ansvarar du för produktvård gällande de ritningar/underlag som avser elektronik.

Vi tror att Du har utbildning motsvarande högskoleingenjörsexamen inom elektronik. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från arbete inom produktion- och industrialiseringsprocessen, gärna i en koordinerande funktion.

Meriterande är om Du har jobbat med schemaritningar, där vårt verktyg är Cadence, samt grundläggande kunskap inom mekaniska ritningar och erfarenhet från ERP-system och produktstrukturer, där vårt verktyg är SAP.

Då vi har hela världen som arbetsfält är det viktigt med goda språkkunskaper och Du hanterar därför svenska och engelska
i tal och skrift.

MER OM BTG

BTG Instruments AB, huvudkontor för affärsområdet Instruments inom BTG, är sedan 1921 etablerat i Säffle och har ca 70 anställda. BTG är en väletablerad internationell leverantör till pappers- och massaindustrin. Företaget har utvecklings- och tillverkningsenheter i Sverige, Schweiz, Tyskland och USA samt service- och försäljningsbolag i över 20 länder.

Sista ansökningsdag: 22 mars
Ansökan: Skickas till personalchef Peo Larsson, BTG Instruments AB, Box 602, 661 29 Säffle, e-post: peo.larsson@btg.com
För mer information: Kontakta Christer Kindberg, Sourcing Manager, tel. 0533-42794, e-post:christer.kindberg@btg.com

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer