IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-03-22

BTG Instruments AB

Självständig elektronikingenjör till Säffle

Är du sugen på ett självständigt arbete med stora möjligheter att utforma nya arbetsmetoder i lika hög grad som att utveckla befintliga? Då ska du som är utåtriktad, självständig och drivande ta chansen att söka till BTG Instruments AB.

Vi söker nu en ny medarbetare till vår Sourcinggrupp inom Operations med placering i Säffle.

Dina arbetsuppgifter består av att koordinera industrialisering, NPI, av nyutvecklade produkter från vår Utvecklingsavdelning till serieproduktion, speciellt m.a.p. elektronik. Detta innebär samarbete med flera av våra avdelningar och även leverantörer. Arbetet innebär också koordinering av ändringshantering, ECR/ECO, av våra produkter i serieproduktion. Utöver detta så ansvarar du för produktvård gällande de ritningar/underlag som avser elektronik.

Vi tror att Du har utbildning motsvarande högskoleingenjörsexamen inom elektronik. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från arbete inom produktion- och industrialiseringsprocessen, gärna i en koordinerande funktion.

Meriterande är om Du har jobbat med schemaritningar, där vårt verktyg är Cadence, samt grundläggande kunskap inom mekaniska ritningar och erfarenhet från ERP-system och produktstrukturer, där vårt verktyg är SAP.

Då vi har hela världen som arbetsfält är det viktigt med goda språkkunskaper och Du hanterar därför svenska och engelska
i tal och skrift.

MER OM BTG

BTG Instruments AB, huvudkontor för affärsområdet Instruments inom BTG, är sedan 1921 etablerat i Säffle och har ca 70 anställda. BTG är en väletablerad internationell leverantör till pappers- och massaindustrin. Företaget har utvecklings- och tillverkningsenheter i Sverige, Schweiz, Tyskland och USA samt service- och försäljningsbolag i över 20 länder.

Sista ansökningsdag: 22 mars
Ansökan: Skickas till personalchef Peo Larsson, BTG Instruments AB, Box 602, 661 29 Säffle, e-post: peo.larsson@btg.com
För mer information: Kontakta Christer Kindberg, Sourcing Manager, tel. 0533-42794, e-post:christer.kindberg@btg.com

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer