IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-09-18

Somas

Servicekoordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker en Servicekoordinator.

I din roll som Servicekoordinator kommer dina arbetsuppgifter bl.a. bestå av:
• Ta emot, utreda, administrera och följa upp reklamations- och garantiärenden
• Koordinera problemlösningsgrupp
• Säkerställa god kundkontakt under processen
• Sammanfatta utredningsresultat och sammanställa rapporter
• Utveckla och förbättra processen för reklamations- och garantiärenden
• Offert- och orderhantering kring reparationer- och serviceärenden
• Bistå med reparations- och servicerapporter

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning med relevant inriktning eller motsvarande kompetens. Du besitter goda kunskaper inom Office-paketet samt har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du har produktkännedom och/eller erfarenhet av projektledning.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är kommunikativ och serviceinriktad. Du är en person med ett tekniskt intresse och har sinne för ordning och reda. Det är viktigt att du tycker om att arbeta administrativt och har lätt för att samarbeta.

Välkommen med din ansökan på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”Servicekoordinator 2016”.

Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt.

Sista ansökningsdag: 2016-09-18.

För mer information om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Linda Magnusson på telefon 0533 69 17 27.

 

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer