IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-09-18

Somas

Servicekoordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och vi söker en Servicekoordinator.

I din roll som Servicekoordinator kommer dina arbetsuppgifter bl.a. bestå av:
• Ta emot, utreda, administrera och följa upp reklamations- och garantiärenden
• Koordinera problemlösningsgrupp
• Säkerställa god kundkontakt under processen
• Sammanfatta utredningsresultat och sammanställa rapporter
• Utveckla och förbättra processen för reklamations- och garantiärenden
• Offert- och orderhantering kring reparationer- och serviceärenden
• Bistå med reparations- och servicerapporter

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning med relevant inriktning eller motsvarande kompetens. Du besitter goda kunskaper inom Office-paketet samt har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du har produktkännedom och/eller erfarenhet av projektledning.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är kommunikativ och serviceinriktad. Du är en person med ett tekniskt intresse och har sinne för ordning och reda. Det är viktigt att du tycker om att arbeta administrativt och har lätt för att samarbeta.

Välkommen med din ansökan på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”Servicekoordinator 2016”.

Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt.

Sista ansökningsdag: 2016-09-18.

För mer information om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Linda Magnusson på telefon 0533 69 17 27.

 

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer