IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-31

BillerudKorsnäs Gruvön

Sektionschef inom avdelning Papperstillverkning

Avdelning Papperstillverkning består av fem sektioner med totalt cirka 260 medarbetare. Vi söker nu en sektionschef som ska ha det övergripande ansvaret för Mäld och efterbearbetning som består av Holländeri, Limkök, Utskottscentral, Sal, Pack, Omrullning, Truckverksamhet, Hylskapa som återfinns inom Kraftpappersbruket samt brukets Utlastning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. På Kraftpappersbruket, som organisatoriskt är indelat i tre sektioner, producerar vi många av Gruvöns slutprodukter. Här sker beredning av kemikalier och massa, papperstillverkning, färdigställande av rullar, emballering, omrullning och hantering av utskott. På Utlastningen sker mottagning, rangering, lagerhantering samt utlastning av papper och massa. Inom sektion Mäld och efterbearbetning är driften i huvudsak kontinuerlig och medarbetarna är uppdelade i fem skiftlag. Nio medarbetare på kollektivsidan och alla tjänstemän arbetar dagtid.

Om tjänsten
Din uppgift som sektionschef blir att ansvara för skydd och säkerhet samt att driva arbetet med att optimera kvalitet och produktivitet på ett kostnadseffektivt sätt. Till din hjälp har du en personalstyrka på totalt drygt 90 personer, varav tre produktionstekniker som du har fullt personal- och budgetansvar för.

Du rapporterar direkt till chefen för avdelning Papperstillverkning och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Du har civilingenjörsexamen inom kemi, process-, maskinteknik eller motsvarande, alternativt väldokumenterad erfarenhet från motsvarande verksamhetsområde. Tidigare erfarenhet från processindustri, gärna pappers- och massaindustrin är meriterande. Det är ett krav att du behärskar engelska i såväl tal som skrift, för att kunna hantera de kontakter med leverantörer och kunder som tjänsten innebär.

Personliga egenskaper
Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för skydds- och säkerhetsarbete samt personal-/kvalitets- och produktionsutveckling. Vi tror också att du har förmågan att se helheten samt är strukturerad och drivande. Du har integritet och är kommunikativ i ditt sätt. Som personliga egenskaper värdesätter vi ett modernt ledarskap, engagemang, ansvarstagande, samarbets- och initiativförmåga.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Persson, Avdelningschef Papperstillverkning, tfn 0555-410 98.

Vi gör löpande urval och kommer att tillsätta befattningen så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2016.

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer