IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-14

Stora Enso Skoghall

Sektionschef Automation

Är du en driven, engagerad och erfaren ledare? Vill du vara delaktig i en väl fungerande ledningsgrupp? Vi söker nu efter en Sektionschef Automation till Stora Enso Skoghalls bruk!

Som Sektionschef Automation ansvarar ni för det förebyggande och löpande automationsunderhållet, samt ekonomi, och dokumentation inom avsett ansvarsområde. Befattningshavaren ska övervaka och kontrollera att god ekonomi och säkerhet samt att rutiner och instruktioner i ledningssystemet efterlevs. Du ska ha ett ekonomiskt tankesätt som gör att du har bra koll på budgetansvar samt resultatansvar.

Ansvarar för ledning och effektivisering av automationsunderhållet inom bruket

Då du kommer vara med och utveckla verksamhetsområdet automation samt all dess personal är det oerhört viktigt att du trivs som ledare och har en fallenhet för att sprida glädje och entusiasm omkring dig.

Anställningsform: Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Som person är du målinriktad, handlingskraftig samt initiativrik. I arbetet är du en tydlig ledare med stor förmåga att motivera, engagera samt utveckla dina medarbetare. Du har flera års erfarenhet av ledarskap, gärna inom likande ansvarsområden. Vidare så ser vi att du är lyhörd och analytiskt lagd så du lätt har en förmåga att kombinera överblick med helhetssyn men även visar stort intresse för detaljer.

Då du kommer att ha kontakter både inom och utom företaget är det viktigt att Du tycker om att träffa nya människor i olika situationer och har lätt för att samarbeta och skapa engagemang.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Kort och gott söker vi en ledare som kan jobba målstyrt och driva arbetet samt personal i förändringsarbete! Låter det som om det är dig vi söker? Så roligt! Vänligen läs vidare hur du gör för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer