IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-05-14

BillerudKorsnäs Gruvöns Bruk

Risk Manager

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på  att byggas upp på Gruvöns bruk.

Vårt mål är att genomföra projektet utan några olycksfall vilket kräver ett engagerat och systematiskt förebyggande arbete som involverar alla som berörs av projektet.

Vi söker därför nu en Risk Manager som vill leda och samordna det viktiga arbetet med skydd och säkerhet i vårt projekt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i brukets projektorganisation. Befattningen har en grundtillhörighet i brukets Risk Management-organisation.

Om tjänsten

Vi kan erbjuda ett utvecklande uppdrag där din roll innebär att driva och samordna aktiviteter som syftar till att förhindra att olycksfall och tillbud uppstår under projektgenomförande och att vi bygger en säker framtida anläggning. Vårt fokus är på förebyggande arbete i tätt samarbete med entreprenörer och brukets skyddsorganisation. Du är med och skapar en säkerhetskultur och utvecklar vårt arbetssätt för att vi ska jobba säkert.
Arbetetet bedrivs i projektorganisationen tillsammans med projektdeltagare, entreprenörer och ordinarie bruksorganisation och du rapporterar direkt till den övergripande projektledaren.

Kvalifikationer

Du ska ha en relevant eftergymnasial utbildning på området eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du bör också ha erfarenhet från skydd- och säkerhetsarbete, gärna från processindustri. Det är önskvärt att du har erfarenhet från ledande befattning. Kunskap gällande lagstiftning inom arbetsmiljö, hälsa och brandskydd är ett krav.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du är en person som brinner för att skapa engagemang för skydd- och säkerhetsfrågor. Som person är du strukturerad, initiativrik och ansvarstagande. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Stor vikt kommer fästas vid dina ledaregenskaper.

Ansök här…

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta;
Göran Korsfeldt, Projektledare, tfn 0555-454 43
Jonas Lindqvist, Avdelningschef Massatillverkning och Risk Management, tfn 0555-414 18
Anita Sjölander, Fabriksdirektör, tfn 0555-413 61

Välkommen med din ansökan senast den 14 maj 2017.

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer