IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-12-31

RenFuel

RenFuel söker process-operatör/-tekniker

RenFuel söker en process-operatör/-tekniker som har erfarenhet av praktiskt arbete med processanläggningar i pilot eller kommersiell skala.

Vi har för tillfället tre anställda vid vår pilotanläggning i Bäckhammar för produktion av Lignol i kg-skala. Nu initieras nästa steg i vårt uppskalningsprojekt där vi kommer att bygga en större pilotanläggning för Lignol i ton-skala. Syftet med detta är att verifiera att processerna fungerar under industriella betingelser samt att optimera processutrustning. 

Produktionen i den nya anläggningen beräknas börja under tidigt 2018 och vi söker nu ytterliggare en medarbetare till gruppen i Bäckhammar.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete med processanläggningar i pilot eller kommersiell skala. Du har erfarenhet som operatör eller tekniker och tycker om att arbeta praktiskt. Erfarenheter från reparationsarbete inom industri är meriterande. Som person har du ett teknikintresse och uppskattar att lösa problem. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, är flexibel och har en positiv inställning. 

Du kommer att arbeta i en grupp som jobbar med att utveckla våra produktionsmetoder samt att bygga kompetens för vidare uppskalning. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Produktion av Lignol på kg- och ton-skala.
  • Drift, underhåll och reparation av anläggningen.
  • Delta i arbete med materialhantering, säkerhet och miljö.
  • Dokumentation och uppföljning
  • Kontakter med leverantörer

Är du intresserad av att arbeta med optimering, uppskalning och processutveckling för framtidens bränslen och kemikalier så kan vi vara något för dig!  

 Kontakt

Start: Januari 2018 

Placering: Bäckhammar 

Tjänsten är på heltid tillsvidare. Individuell lönesättning tillämpas. 

Kontakt: Johan Verendel johan.verendel@renfuel.se 

Om RenFuel

RenFuel är ett svenskt innovationsföretag inom bioenergi med dedikerade forskare, medarbetare och ägare som med ett gediget kunnande om skogsindustri och grön kemi drivs av tanken att skapa förnybara drivmedel och material med hållbara metoder. 

RenFuel’s affärside är att förädla lignininnehållande strömmar (svartlut) från massaindustrin till en bioolja som kan raffineras till bränsle eller användas i andra applikationer. Företaget bildades 2012 från upptäckter gjorda vid Uppsala universitet och var länge ett forskningsbolag. För två år sedan startade vårt uppskalningsprojekt där vi arbetar för att ta fram vår ligninbaserade produkt Lignol i större skala. Detta är ett viktigt steg i utvecklingen av en kommersiell anläggning för framställnig av våra produkter.  

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer