IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2015-06-01

Start-up-företag

Projektstöd Senior med bransch- och affärserfarenhet

Vi söker senior med bransch- och affärserfarenhet och som utifrån sin långa erfarenhet i branschen kan bistå med affärsmässigt stöd och kunskap vid kommersialisering av den färdigutvecklade avvattningspress du ser i filmen här ovan.

KOMMERSIALISERING

Projektet syftar till att utarbeta en plan för kommersialisering av en färdig den flisavvattningspress som du kan se på filmen här ovan. Pressen har potential att dramatiskt öka verkningsgraden hos kraftanläggningar och samtidigt möjliggöra ett större utnyttjande av skogsavfall i energiproduktion.

KUNSKAP OM BIOBRÄNSLE

Under projektet kommer du att arbeta i team med projektledaren och de tekniska specialister som tagit fram existerande pilotmaskin och etablerat initiala affärskontakter. Du är affärsorienterad och kan operativt bistå med stöd vid kundkontakt och försäljning. Du har stor erfarenhet/förståelse kring hantering av biobränsle och dess hantering och förädling från skog till energi.

Ansök…

Låter det intressant, eller har du frågor rörande tjänsten, kontakta Erik Dahlén på Paper Province.

FAKTA OM POSITIONEN

Omfattning: Vi tror att du, under förprojektet, kan bedriva detta vid sidan om ditt ordinarie arbete, för att vid planerad start-up av företaget kanske utöka ditt åtagande beroende på projektets utfall och dina möjligheter.

Krav: B-körkort

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer