IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2015-06-01

Start-up-företag

Projektstöd Senior med bransch- och affärserfarenhet

Vi söker senior med bransch- och affärserfarenhet och som utifrån sin långa erfarenhet i branschen kan bistå med affärsmässigt stöd och kunskap vid kommersialisering av den färdigutvecklade avvattningspress du ser i filmen här ovan.

KOMMERSIALISERING

Projektet syftar till att utarbeta en plan för kommersialisering av en färdig den flisavvattningspress som du kan se på filmen här ovan. Pressen har potential att dramatiskt öka verkningsgraden hos kraftanläggningar och samtidigt möjliggöra ett större utnyttjande av skogsavfall i energiproduktion.

KUNSKAP OM BIOBRÄNSLE

Under projektet kommer du att arbeta i team med projektledaren och de tekniska specialister som tagit fram existerande pilotmaskin och etablerat initiala affärskontakter. Du är affärsorienterad och kan operativt bistå med stöd vid kundkontakt och försäljning. Du har stor erfarenhet/förståelse kring hantering av biobränsle och dess hantering och förädling från skog till energi.

Ansök…

Låter det intressant, eller har du frågor rörande tjänsten, kontakta Erik Dahlén på Paper Province.

FAKTA OM POSITIONEN

Omfattning: Vi tror att du, under förprojektet, kan bedriva detta vid sidan om ditt ordinarie arbete, för att vid planerad start-up av företaget kanske utöka ditt åtagande beroende på projektets utfall och dina möjligheter.

Krav: B-körkort

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer