IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-02-16

UMV Coating Systems AB

Projektledare sökes till UMV Coating Systems AB

Ditt nya arbete innebär att du som projektledare främst kommer att arbeta med planering, tillverkning, provning, installation och igångkörning av bestrykningsmaskiner. Som projektledare har du det tekniska, kommersiella och det logistiska ansvaret för projektens verkställighet. Till ditt förfogande står hela UMVs organisation med expertis inom bestrykningsområdet.

Du har gedigen erfarenhet av att leda projektledning för komplexa industriella system. Om du har erfarenhet av att utveckla produkt från ritbord till produktion är det mycket meriterande. Vi ser det också som positivt om du har erfarenhet av produktionsnära arbete. Din utbildning är teknisk och på högskolenivå.

Du är en person som tycker om att arbete tillsammans med andra. Dock ska du ha förmåga att självständigt driva dig själv och dina projekt mot uppsatta mål. Vi ser att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att leda projekt systematiskt. Du är en person som tar ett aktivt ansvar i den verksamhet du arbetar i. Som Projektledare kommer du att fungera som vd för respektive projekt.

Vidare arbetar du med helheten, där du tar aktivt ansvar för hela verksamheten och representerar vårt varumärke i allt du gör.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77.

Välkommen med din ansökan här senast 16/2

Om företaget

UMV Coating Systems AB har genom ett starkt kundfokus och stor innovationsförmåga blivit den globala teknologiledaren för ytbehandling av papper och kartong.
Våra erbjudanden är gränsbrytande därför att de ger våra krävande och globala kunder nya möjligheter. Vi växer och söker därför ytterligare en Projektledare med förmåga att ta det fullständiga tekniska och kommersiella ansvaret för ett antal projekt.

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer