IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-01-06

RISE Service Labs

Projektledare på RISE Service Labs

RISE Service Labs är en satsning inom SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut som under 2017 byter namn till RISE. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi olika former av tjänstelabb där vi kombinerar forskning och teknisk utveckling med användarinvolvering för att utforma olika former av tjänster och värdeskapande processer. Tillsammans möter vi samhällsutmaningar, stärker företags konkurrenskraft och skapar värde i människors vardag. Våra uppdragsgivare är företag och offentliga organisationer som myndigheter, kommuner, regioner och landsting.

RISE Service Labs har idag bland annat tjänstelabb inom områdena vård och hälsa, stadsutveckling och inom industrin. Vårt arbete har sin utgångspunkt i tillämpad tjänsteforskning. Vi utgår ifrån en tjänstelogik där användaren står i centrum för att identifiera behov och hitta lösningar. Vi behöver nu förstärka vårt team med en projektledare som vill vara med och leda, koordinera och utveckla våra olika projekt och processer.

Som medarbetare på SP och inom RISE Service Labs så är du en viktig spelare i ett kreativt och kunskapsintensivt team. Vi rör oss i ett experimentellt fält där vi testar, utvecklar och skapar resultat tillsammans med andra och vi gör det genom att kombinera forskning med praktiskt innovationsarbete. Som projektledare hos oss kommer du bland annat att arbeta med:

  • Att leda och koordinera projekt
  • Kontakter med kunder, partners och finansiärer
  • Skapande av projekt och ansökningar
  • Att hålla i kompetensstärkande insatser och workshops
  • Kreativt teamarbete med företag, forskare, kunder och användare m.fl.

Vi söker dig som är van att leda och koordinera projekt och aktiviteter. Dina ledaregenskaper bygger på delaktighet och transparens. Du är nyfiken på och lyhörd för andras kompetens och du har ett prestigelöst och empatiskt arbetssätt. Du är strukturerad, bra på att planera och prioritera och har förmåga att skapa resultat tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör internt såväl som externt och har erfarenhet av att arbeta i komplexa kunskapsområden. Har du erfarenhet från forskning eller ett designdrivet arbetssätt är det meriterande, liksom erfarenhet ifrån vård-hälsoområdet, offentlig sektor eller skogsindustrin. Du har relevant högskole/universitetsutbildning.

Vi erbjuder ett fritt och kreativt arbete i en expansiv miljö och där verksamhetsutvecklingen i stor utsträckning bygger på medarbetarnas individuella drivkrafter och kompetenser.

Tjänsten är placerad på SP:s kontor i Karlstad. Anställningen är en tillsvidareanställning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sandra Eriksson på telefon 010-516 58 90 eller sandra.eriksson@sp.se
Vi vill ha din ansökan senast den 6 januari 2017. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då vi kommer att intervjua löpande.

SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut är en institutskoncern med ca 1 500 medarbetare, och ingår i RISE-gruppen. Vår vision är att vara en internationellt ledande innovationspartner. Vi skapar värde i samverkan och erbjuder kvalitet i hela innovationskedjan, vilket har stor betydelse för näringslivets konkurrenskraft och hållbara utveckling. SP är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i Universums senaste undersökning. Läs mer på www.sp.se
SP, Swedish ICT och Innventia går samman i RISE för att skapa en samlad institutssektor och bli en starkare innovationspartner för näringsliv och samhälle. Vid årsskiftet byter vi namn till RISE. Läs mer på www.ri.se/utveckling-av-rise

ANSÖK

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer