IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2015-06-16

The Packaging Greenhouse

Projektledare inom tjänste- och produktutveckling

The Packaging Greenhouse har innovativa projekt på gång i samverkan med både enskilda kunder och stora grupper. Vi söker därför ett antal projektledare inom tjänste- och produktutveckling.

Vi söker erfarna personer som gillar att jobba nära kunder/partners och driva skräddarsydda projekt. Kompetensmässigt bör du ha kunskap inom något/några av följande områden:

  • Biorefinery. Projekt med majoriteten av svenska massabruken involverade. Ersätta fossila bränslen. Göra gröna kemikalier.
  • Stora moderna branschöverskridande utbildningsprojekt. Projektledning och genomförande kapacitet.
  • Övergripande utbildningsprojekt för kunder i förändring. Projektledning och kvalitetssäkring.
  • Expansion och innovation av våra mät- och analystjänster. Expertkunskap och genomförande kapacitet.
Läs mer och ansök…

VILL DU VETA MER?

Kontakta Håkan Envall på 070-669 93 13

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer