IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-09-20

Munksjö Paper Billingsfors

Produktionstekniker PM6

Vi söker nu en drivande, ansvarstagande och resultatinriktad Produktionstekniker till PM6. Vår Pappersmaskin 6 tillverkar papper med höga kvalitetskrav. i ytviktsområdet 16-68 g/m2. Det producerade papperet används i första hand som stålmellanlägg och maskeringspapper.

Vi söker en medarbetare som är intresserad av att självständigt driva och medverka till avdelningens framåtskridande tillsammans med operatörer samt övrig produktions- och underhållspersonal. Fokus ligger på kvalitet, förbättringar och problemlösning.

Produktionsteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter Kvalitetsarbete Maskin-/processutveckling, ständiga förbättringar. Produktionsuppföljning Personal och arbetslagsutveckling (tillsammans med Produktionsledare) Underhållsplanering Råvaru- och beklädnadsbeställningar Kompetenskrav och personliga egenskaper Vi ser att du har civilingenjörsexamen med relevant inriktning. Som person är du tekniskt intresserad, målstyrd, engagerad och trivs med att hantera nya utmaningar i en varierande vardag. Det är av vikt att du är framåtsträvande med vilja att utvecklas och se nya möjligheter och har kunskapen att implementera arbetssätt som skapar effektivitet, kvalité, motivation och en trivsam arbetsmiljö. Vidare har du god förmåga att leda, motivera och ta tillvara medarbetarnas engagemang.

Made by Munksjö – Intelligent pappersteknologi

Munksjö är en världsledande tillverkare av avancerade pappersprodukter utvecklade med intelligent pappersteknologi. Munksjö erbjuder och utvecklar kundspecifik innovativ design och funktionalitet i allt från ytskikt för golv, kök och möbler till releasepapper, konsumentnära förpackningar och energiöverföring. Omställningen till ett hållbart samhälle är en naturlig drivkraft för Munksjös tillväxt då produkterna kan ersätta icke förnyelsebara material. Detta är vad “Made by Munksjö” står för. Munksjös globala närvaro och sätt att interagera med kunderna formar en internationell serviceorganisation med omkring 2 900 anställda och 15 anläggningar i Frankrike, Sverige, Tyskland, Italien, Spanien, Brasilien och Kina. Munksjös aktie är noterad på Nasdaq i Helsingfors och Stockholm. Läs mer på www.munksjo.com

För ytterligare information kontakta: Ulf Maxén, Platschef, på tfn: 0705-677 263 eller via e-post: ulf.maxen@munksjo.com.

Fackliga kontakter: Lennart Jonasson, Ledarna, 0707-142 945 eller Thomas Ebbesson, Unionen, 0725-150 220.

Ansökan sker via e-post till helen.oder@munksjo.com senast 2015-09-20.

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer