IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-09-20

Munksjö Paper Billingsfors

Produktionstekniker PM6

Vi söker nu en drivande, ansvarstagande och resultatinriktad Produktionstekniker till PM6. Vår Pappersmaskin 6 tillverkar papper med höga kvalitetskrav. i ytviktsområdet 16-68 g/m2. Det producerade papperet används i första hand som stålmellanlägg och maskeringspapper.

Vi söker en medarbetare som är intresserad av att självständigt driva och medverka till avdelningens framåtskridande tillsammans med operatörer samt övrig produktions- och underhållspersonal. Fokus ligger på kvalitet, förbättringar och problemlösning.

Produktionsteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter Kvalitetsarbete Maskin-/processutveckling, ständiga förbättringar. Produktionsuppföljning Personal och arbetslagsutveckling (tillsammans med Produktionsledare) Underhållsplanering Råvaru- och beklädnadsbeställningar Kompetenskrav och personliga egenskaper Vi ser att du har civilingenjörsexamen med relevant inriktning. Som person är du tekniskt intresserad, målstyrd, engagerad och trivs med att hantera nya utmaningar i en varierande vardag. Det är av vikt att du är framåtsträvande med vilja att utvecklas och se nya möjligheter och har kunskapen att implementera arbetssätt som skapar effektivitet, kvalité, motivation och en trivsam arbetsmiljö. Vidare har du god förmåga att leda, motivera och ta tillvara medarbetarnas engagemang.

Made by Munksjö – Intelligent pappersteknologi

Munksjö är en världsledande tillverkare av avancerade pappersprodukter utvecklade med intelligent pappersteknologi. Munksjö erbjuder och utvecklar kundspecifik innovativ design och funktionalitet i allt från ytskikt för golv, kök och möbler till releasepapper, konsumentnära förpackningar och energiöverföring. Omställningen till ett hållbart samhälle är en naturlig drivkraft för Munksjös tillväxt då produkterna kan ersätta icke förnyelsebara material. Detta är vad “Made by Munksjö” står för. Munksjös globala närvaro och sätt att interagera med kunderna formar en internationell serviceorganisation med omkring 2 900 anställda och 15 anläggningar i Frankrike, Sverige, Tyskland, Italien, Spanien, Brasilien och Kina. Munksjös aktie är noterad på Nasdaq i Helsingfors och Stockholm. Läs mer på www.munksjo.com

För ytterligare information kontakta: Ulf Maxén, Platschef, på tfn: 0705-677 263 eller via e-post: ulf.maxen@munksjo.com.

Fackliga kontakter: Lennart Jonasson, Ledarna, 0707-142 945 eller Thomas Ebbesson, Unionen, 0725-150 220.

Ansökan sker via e-post till helen.oder@munksjo.com senast 2015-09-20.

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer