IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-30

BillerudKorsnäs Gruvön

Processingenjörer, Massateknik

Sektionen Massateknik på Gruvöns Bruk arbetar med processutveckling och stöd till övriga organsationen med problemlösning, utredningar och teknikkunnande. Vi söker nu två processingenjörer som ska jobba mot fiberlinjer och kemikalieåtervinning. Båda tjänsterna är vikariat till och med 2017.

Arbetet som processingenjör är till stora delar uppdragsstyrt och innefattar att leda utvecklingsprojekt, genomföra utredningar och provkörningar, samt bistå med processteknisk kompetens i investeringsprojekt. Du erbjuds ett spännande jobb där problemlösning och egen initiativförmåga står i centrum. Som processingenjör får du jobba med process, energi och miljöfrågor i både kortare utredningar och längre projekt. Du har många kontaktytor inom Gruvön och BillerudKorsnäs.

Kvalifikationer

Civilingenjör eller motsvarande utbildning med kunskaper inom massa- och pappersteknik. Vi ser gärna att flera av följande kunskaper och färdigheter stämmer in på dig:

  • Kvalificerade kunskaper och praktiska erfarenheter inom massatillverkning
  • Goda kunskaper inom kemi och kemiteknik
  • Praktisk erfarenhet av projektledning
  • Processimulering

Som person är du driven, analytisk och har förmågan att ta initiativ. Du är kommunikativ och har god samarbets- och organisationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska, flytande i tal och skrift.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Magnus Hagelqvist, 0555-41176.

Urval kommer ske löpande så ansök redan idag, dock senast 2016-11-30.

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer