IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-30

BillerudKorsnäs Gruvön

Processingenjörer, Massateknik

Sektionen Massateknik på Gruvöns Bruk arbetar med processutveckling och stöd till övriga organsationen med problemlösning, utredningar och teknikkunnande. Vi söker nu två processingenjörer som ska jobba mot fiberlinjer och kemikalieåtervinning. Båda tjänsterna är vikariat till och med 2017.

Arbetet som processingenjör är till stora delar uppdragsstyrt och innefattar att leda utvecklingsprojekt, genomföra utredningar och provkörningar, samt bistå med processteknisk kompetens i investeringsprojekt. Du erbjuds ett spännande jobb där problemlösning och egen initiativförmåga står i centrum. Som processingenjör får du jobba med process, energi och miljöfrågor i både kortare utredningar och längre projekt. Du har många kontaktytor inom Gruvön och BillerudKorsnäs.

Kvalifikationer

Civilingenjör eller motsvarande utbildning med kunskaper inom massa- och pappersteknik. Vi ser gärna att flera av följande kunskaper och färdigheter stämmer in på dig:

  • Kvalificerade kunskaper och praktiska erfarenheter inom massatillverkning
  • Goda kunskaper inom kemi och kemiteknik
  • Praktisk erfarenhet av projektledning
  • Processimulering

Som person är du driven, analytisk och har förmågan att ta initiativ. Du är kommunikativ och har god samarbets- och organisationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska, flytande i tal och skrift.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Magnus Hagelqvist, 0555-41176.

Urval kommer ske löpande så ansök redan idag, dock senast 2016-11-30.

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer