IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-01-02

BillerudKorsnäs

Processingenjör, Pappersteknik

På BillerudKorsnäs får du möjligheten att utmana det konventionella för en hållbar framtid. Hos oss blir du en del av ett kompetent gäng som gillar att utmana och att utmanas. Du blir också del av ett internationellt företag med stark lokal förankring.

Vi söker nu ett antal personer som ska jobba med uppstarten och framtida driften av vår nya kartongmaskin (KM7).

Om tjänsten

Tjänsten innefattar att leda processutvecklings och kvalitetsprojekt samt att stödja produktionsorganisationen vad gäller produktions- och kvalitetsoptimering under uppstarten och den kontinuerliga driften av KM7. I tjänsten kan det också ingå arbetsuppgifter på de befintliga pappersmaskinerna på Gruvön.

Du erbjuds ett spännande jobb där problemlösning och egen initiativförmåga står i centrum. Som processingenjör får du jobba med både kortare utredningar och längre projekt och du har många kontaktytor mot både produktion och marknad.

Kvalifikationer

Civilingenjör eller motsvarande utbildning med kunskaper om pappers- och kartongteknik. Vi förväntar oss att du har flera av följande kunskaper och färdigheter:

  • Kvalificerade kunskaper och praktiska erfarenheter inom papperstillverkning
  • Processoptimering
  • Praktisk erfarenhet av projektledning
  • Kvalitetsarbete

Meriterande om du har någon av följande kompetenser:

  • Smetberedning och bestrykningsteknik
  • Rullmaskiner
  • Torkning av papper

Personliga egenskaper

Som person är du driven och har förmågan att ta initiativ. Du har god samarbets- och organisationsförmåga.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss?

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Olof Kaiding, 0555-41541.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande, dock senast 2018-01-02.

Klicka här för att söka tjänsten!

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer