IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-07-07

Andritz

Processingenjör / automationsingenjör

Vill du arbeta i ett internationellt företag där du får möjlighet att kombinera din kommunikativa förmåga med dina kunskaper inom teknik för att skapa framgång? Då vill vi gärna höra från dig!  

ANDRITZ produkt OPP – Optimization Process Performance – är en uppskattad produkt hos våra kunder och vi ser att efterfrågan i Sverige ökar kraftigt varför vi nu söker en processingenjör/automationsingenjör. Som processingenjör/automationsingenjör blir du en nyckelperson i denna viktiga roll för att lyckosamt kunna möta våra kunders behov på den svenska marknaden.

Rollen som processingenjör/automationsingenjör är den första tjänsten inom OPP i Sverige vilket innebär spännande möjligheter att få vara med och bygga upp den svenska marknaden inom området med utgångspunkt i dina tekniska kunskaper och erfarenheter. ANDRITZ har kontor på ett flertal platser i Sverige och är flexibla med din boendeort.

I din nya tjänst erbjuds du ett modernt ledarskap, högt i tak, bra anställningsvillkor och en synnerligen god laganda. Förväntningarna på dig är stora men i gengäld erbjuds du att bli en del av ett ohierarkiskt företag med korta beslutsvägar och stor gemenskap. I tjänsten kommer du lära känna och arbeta tillsammans med ANDRITZ experter internationellt inom området.

Din bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • akademisk utbildning, företrädesvis inom el, mekanik eller processtyrning
  • gärna ett antal års erfarenhet av liknande arbete men med rätt utbildning/examensarbete kan en nyexaminerad ingenjör fungera
  • goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • B-körkort

Med fördel har du även:

  • erfarenhet från massa- och pappersindustrin eller annan tungt processtyrd industri
  • arbetslivserfarenhet från process, automation och/eller styr och regler
  • förståelse för elkonstruktion och liknande
  • erfarenhet av att informera och utbilda drifts- och underhållspersonal

För att klara tjänsten på bästa sätt pratar du både svenska och engelska.

Din profil

Vi söker en person som är trygg, positiv, nyfiken, seriös och engagerad. Du är framåt, gillar att träffa människor och anser dig ha en pedagogisk ådra. Du trivs i en roll med stor frihet och tillfredsställs av att arbeta med både maskiner och människor.
Din ansökan

Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander på 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller via lämplig annons. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag. Sista ansökningsdag är 7/7-17.

Hjärtlig välkommen att söka tjänsten.

Din nya arbetsgivare

ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 25 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.

Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Piteå, Karlstad, Norrköping, Borlänge, Varberg och Stockholm.

Anmäl dig här…

För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:
https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A
https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com

Anställningsomfattning:
Heltid

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort:
Sverige

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer