IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-08-20

BillerudKorsnäs Gruvöns Bruk AB

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Om tjänsten

Operatörsbefattningarna är kvalificerade tjänster inom avdelning Massatillverkning och vid Pappersmaskin 6 (PM6), som är en del av avdelning Pappers-/Kartongtillverkning.

Avdelning Massatillverkning består av sektionerna Renseri/Löv, Barr/NS och Lut/Ånga. Renseri/Löv, producerar och levererar flis till Gruvöns tre kokerier och producerar lövmassa till kraftpappersbruket. Barr/NS producerar massa till pappersbruket och till PM6. Lut/Ånga producerar kokkemikalier och ånga till övriga bruket. Vid PM6 sker massaberedning, papperstillverkning samt färdigställning av rullar och emballering.

Kvalifikationer

För alla befattningar är det önskvärt med processteknisk utbildning och/eller erfarenhet från massa- och papperstillverkning. Som lägst kräver vi godkänd gymnasieutbildning. Kvalificerad erfarenhet från aktuella operatörsavsnitt är meriterande.
Personliga egenskaper
Vi förutsätter att du är en person som känner ansvar, vill vara med och skapa värde, är öppen för att tänka nytt och är en engagerad lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta;

Mats Fjällman, Sektionschef PM6, tfn 0555-414 59

Jonas Piscator, Sektionschef Lut/Ånga, tfn 0555-412 35

Mikael Öster, Sektionschef Barr/NS, tfn 0555-412 98

Kristin Israelsson, Sektionschef Löv/Renseri, tfn 0555-410 94.

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
25
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker fabrikschef

Nordic Paper gör nya investeringar och en ny beffattning inrättas som fabrikschef till Bäckhammars Massa- och Pappersbruk.

Läs mer
flik
31
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker tekniker

Nordic Paper söker en tekniker till pappersbruket i Åmotfors.

Läs mer