IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-13

BillerudKorsnäs Gruvön

Operatörer till papperstillverkningen

BillerudKorsnäs Gruvöns bruk står inför en spännande framtid där vi undersöker möjligheterna att bygga en ny kartongmaskin. Ett beslut förväntas tas i slutet av året och vi behöver förbereda organisationen redan nu. Utifrån ett positivt beslut erbjuder vi därför ett flertal operatörsbefattningar med placering vid avdelningen för Papperstillverkning. Du kommer arbeta på en av våra fem befintliga pappersmaskiner. Vid papperstillverkningen görs många av Gruvöns slutprodukter och vi hjälper och lär av varandra för att uppnå en så hög kvalitet i arbetet som möjligt.

Tjänsterna som vi har att erbjuda är projektanställningar upp till 2 år, under förutsättning att projektet gällande en ny kartongmaskin blir av. Vi letar efter dig som har ett högt personligt driv och som tillsammans med oss vill göra verklig skillnad och delta på vår resa framåt.

Om tjänsten
Det gemensamma ansvaret för produktionsresultatet för skiftlaget, sektionen och avdelningen innebär att samtliga har ett stort ansvar för olika avsnitt och för ett gott samarbete med andra befattningshavare på bruket. Befattningarna förväntas ha en upplärningstid på 6 till 12 månader.
Som maskinförare, torkare eller mälderist arbetar du med att optimera kvalitet och produktion i papperstillverkningen. Du styr processen och åtgärdar eventuella avvikelser för att hålla höga verkningsgrader vilket innebär att du behöver ta initiativ och jobba med problemlösning. Arbetet utförs i samarbete med medarbetarna på skiftlaget, skiftingenjörer och daggående arbetsledning.
Du ska vara nyfiken på och villig att lära dig flera befattningar inom produktionen så att du efter en tid kan arbeta inom flera områden. I vår produktionsmiljö är säkerheten viktigast av allt och det är av största vikt att du följer säkerhetsregler och är med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Du har teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning med godkända betyg. Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet av pappers- och massaindustrin.

Det är meriterande om du:
• har arbetat som maskinförare, torkare, mälderist eller motsvarande
• har utbildning i Processteknik.
Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är rätt person för oss. Vi är angelägna om att du är en positiv person med personligt driv som trivs som lagspelare. I operatörsrollen ställs höga krav på att du har öga för detaljer samtidigt som du ser sammanhang. Att du gillar teknik förutsätter vi.

Välkommen med din ansökan senast den 13 november

Läs mer och sök tjänsten!

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer