IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-09

Rottneros Bruk

Operativ HR-roll med strategiska inslag av processutveckling

Vi på Rottneros Bruk söker dig som huvudsakligen önskar fylla en operativ roll och som kan vara ett gott stöd till verksamheten i vardagen, genom arbete med traditionella HR-uppgifter som exempelvis rekrytering, avtal och olika typer av konsultativt stöd till linjechefer. Tjänsten innebär även en del löneadministrativa uppgifter och vissa strategiska inslag. Rollen är delvis nyinrättad och kan därför till viss del utformas efter din bakgrund och erfarenhet.

Rottneros Bruk producerar och marknadsför världens bredaste sortiment av High-Yield Pulp (CTMP och slipmassa) och har en starkt nischad produktportfölj, där vi fokuserar på de växande segmenten kartong och tissue och intressanta specialapplikationer. Bruket är just nu inne i ett intensivt investeringsprogram för kvalitets- och kapacitetshöjning, vilket kommer att resultera i en toppmodern fabrik som kan möta kraven på den växande marknaden. Vid bruket i Rottneros arbetar sammanlagt ca 100 medarbetare.

Vi söker dig som i en huvudsakligen operativ roll kan bli ett gott stöd till verksamheten i vardagen, genom arbete med traditionella HR-uppgifter som exempelvis rekrytering, avtal och olika typer av konsultativt stöd till linjechefer. Tjänsten innebär även en del löneadministrativa uppgifter, varför erfarenhet inom detta område är ett plus. Vissa strategiska inslag finns i rollen, då vi vill att du aktivt medverkar i företagets förändringsprocesser genom att driva kompetensutveckling och andra viktiga personalstrategiska frågor. Rollen är delvis nyinrättad och kan därför till viss del utformas efter din bakgrund och erfarenhet.

Du rapporterar till vår ekonomi-/administrativa chef. Inom Rottneroskoncernen samarbetar vi i olika personalrelaterade frågor, vilket ger dig kontakt också med vårt systerföretag i Vallvik.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av personaladministrativt arbete, helst från tillverkande industri. Uppgiften kräver förutom ett genuint verksamhetsintresse också engagemang, kreativitet och talang för kommunikation och samarbete!

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en platt organisation, där du kommer att uppleva korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka.

Välkommen att registrera din ansökan senast den 9 oktober via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-11360). Eventuella frågor besvaras av Agneta Tunbark vid Mercuri Urval, tel 019-19 68 11.

Ansök här!

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer