IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-12-17

Nordic Paper

Nordic Paper söker IT-specialist för projekt och utveckling

Nordic Paper söker en IT-specialist som ska utgå från huvudkontoret i Bäckhammar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker en IT-specialist som kan driva projekt och som kan hjälpa verksamheten. Det här är en tjänst med varierande arbetsuppgifter och ett bra tempo. Du utgår från vårt huvudkontor i Bäckhammar men kommer att göra resor till våra siter i Säffle, Åmotfors och Greåker.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att göra utredningar för framtida system, undersöka vika nya möjligheter som ny teknik ger och driva IT-projekt med verksamhetsanknytning. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med våra leverantörer. Där finns också inslag av att hjälpa användare på plats så att vår produktion löper på. Om du har erfarenhet från pappersindustrin så är det en merit.

Här finns en IT-miljö med flera verksamhetskritiska system. Du har arbetat med IT-utveckling tidigare och din förståelse för IT-projekts faser och utmaningar är viktig. Om du har erfarenheter av databaser och/eller Sharepoint  så är det meriterande

Önskvärda kvalifikationer

  • Du har troligen arbetat med IT-utveckling tidigare och din förståelse för IT-projekts faser och utmaningar är viktig. Du kommer inte att koda i våra projekt så förståelsen är det viktiga här.
  • Om du har erfarenheter av databaser och att ta upp rapporter och data via SQL så är det meriterande.
  • Som person är du bra på att planera, kommunicera och att driva projekt i mål.
  • Du kan enkelt förklara det som är tekniskt avancerat och du kan presentera för en grupp om varför de bör satsa på att till exempel vidareutveckla ett system. Att du är bra på det här beror på att du förstår IT och är bra på att anpassa din kommunikation till din/dina åhörare.
  • Du har humor och gillar variationen i jobbet.
  • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Information om tjänsten

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17 via vår hemsida: www.nordic-paper.se under lediga jobb
Om du har frågor så kontakta vår IT-chef: Patric Johansson, mobil: 070-644 37 15

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer