IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-01-25

Valmet

Montageledare, Tissue

Vi söker vi nu Montageledare som är framåttänkande, målmedvetna och kan leda och motivera våra team. Då du främst kommer att leda montagearbete av tissuemaskiner, skall du vara beredd att resa en hel del internationellt i denna tjänst. I rollen kommer du även att ansvara för administration och rapportskrivning så du bör ha god datorvana.

YRKESBESKRIVNING

Valmet AB är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom pappersindustrin – från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder Eftermarknad och Service inom affärsområdena Tissue och Paper.

KRAV

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund samt en gedigen erfarenhet av montagearbete och av att framgångsrikt leda team. Erfarenhet inom pappersindustrin är meriterande. Personliga egenskaper som vi värdesätter är du är noggrann, har ett serviceinriktat arbetssätt, är positiv och har lätt för att skapa goda relationer. Kunskaper i engelska är ett krav men även ytterligare språk är värdefulla då vi arbetar i en internationell miljö.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en verksamhet som prioriterar personlig utveckling och tekniska framsteg.

Ansök här…

 

MER INFO

För ytterligare information om tjänsten kontakta Jan Magnusson, Production Manager, +46 54 17 11 68.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Malin Bergström +46 10 78 700 16. Vänligen respektera att vi ej önskar samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Registrera din ansökan senast 25 januari 2015. Du kan även skicka din ansökan via e-mail eller post:

malin.bergstrom@valmet.com

Malin Bergström
Valmet AB
Box 1014
651 15 Karlstad

Märk kuvertet “Montageledare”.

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer