IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-01-25

Valmet

Montageledare, Tissue

Vi söker vi nu Montageledare som är framåttänkande, målmedvetna och kan leda och motivera våra team. Då du främst kommer att leda montagearbete av tissuemaskiner, skall du vara beredd att resa en hel del internationellt i denna tjänst. I rollen kommer du även att ansvara för administration och rapportskrivning så du bör ha god datorvana.

YRKESBESKRIVNING

Valmet AB är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom pappersindustrin – från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder Eftermarknad och Service inom affärsområdena Tissue och Paper.

KRAV

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund samt en gedigen erfarenhet av montagearbete och av att framgångsrikt leda team. Erfarenhet inom pappersindustrin är meriterande. Personliga egenskaper som vi värdesätter är du är noggrann, har ett serviceinriktat arbetssätt, är positiv och har lätt för att skapa goda relationer. Kunskaper i engelska är ett krav men även ytterligare språk är värdefulla då vi arbetar i en internationell miljö.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en verksamhet som prioriterar personlig utveckling och tekniska framsteg.

Ansök här…

 

MER INFO

För ytterligare information om tjänsten kontakta Jan Magnusson, Production Manager, +46 54 17 11 68.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Malin Bergström +46 10 78 700 16. Vänligen respektera att vi ej önskar samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Registrera din ansökan senast 25 januari 2015. Du kan även skicka din ansökan via e-mail eller post:

malin.bergstrom@valmet.com

Malin Bergström
Valmet AB
Box 1014
651 15 Karlstad

Märk kuvertet “Montageledare”.

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer