IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-09-30

Triton Valsteknik

Miljö- och kvalitetsansvarig

Som miljö- och kvalitetsansvarig leder och driver du företagets miljö- och kvalitetsarbete. Det ligger då på ditt ansvar att se till att företaget lever upp till de interna och externa krav som finns på verksamheten. Du företräder företaget gentemot myndigheter och certifieringsorgan när det gäller miljö och kvalitet. Det åligger också dig att upprätta en plan för hur företaget ska kunna möta framtida krav på miljö- och kvalitetsområdet. Miljö- och kvalitetsansvarig ingår i ledningsgruppen och är på så sätt med och ansvarar för företagets strategiska upplägg och ledning. En viktig del är ansvaret för att kontinuerligt utveckla din avdelning. I detta ingår att ständigt förbättra rutiner och processer för arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Som miljö- och kvalitetsansvarig arbetar du tillsammans med arbetsledare aktivt och nära produktionen. Du upprättar, inför och uppdaterar rutiner och instruktioner för att säkerställa att interna och externa krav på miljö, arbetsmiljö och kvalitet möts. I dina arbetsuppgifter ingår även att bevaka förändringar i lagar, nationellt och internationellt, som påverkar verksamhetens miljö- och kvalitetsarbete. Du sammanställer dessutom den årliga miljö- och kvalitetsrapporten till styrelsen. Du företräder företaget vid återkommande ronder gällande arbetsmiljö, brandsäkerhet samt löpande riskbedömningar.

Vem trivs här?

Du som uppskattar god ordning samt finner en utmaning i att strukturera och finna nya vägar till att upprätthålla och förbättra rutiner och system. Du ska tycka om att vistas i produktion för att lära känna både personal samt metoder och maskiner men även finna en utmaning i att sitta och skriva rutiner och rapporter vid din dator. Som person är du detaljorienterad och strukturerad samt har förmåga att planera ditt arbete och din tid. Du är självgående och noggrann i ditt arbete, arbetar tålmodigt och fokuserat vid dina självständiga arbetsuppgifter och med ett ständigt fokus på kvalitet och förbättringar. Du bör ha som lägst gymnasieutbildning och gärna några års erfarenhet. Du bör ha god datorvana och kunna hantera program i Office. Referenser av liknande arbeten är meriterande.
Tillträde omgående
Heltid
Fast månadslön
Du rapporterar till VD, Gert Almén, 054-771 60 32

Om företaget

Triton är ett företag i ständig förändring och är inriktat på renovering, service, tillverkning samt beläggning av valsar.

Vi har utvecklat verksamheten till att bli en helt självförsörjande valsverkstad med allt från reparationer till kompletta nytillverkningar. Idag har vi egen mekanisk verkstad, komplett gummering och polyuretananläggning med slipning, dynamisk balansering, emballagesnickeri samt egna transportlösningar. Idag sysselsätter vi 40 st personer varav 8 st på mekaniska delen och har en fin fabrik på ca 4500m2.

För att vara konkurrenskraftiga krävs bra teknisk kunskap samt smidig produktion med korta beslutsvägar, dessa saker tror vi har varit nyckeln till Tritons framgång.

Fler Jobb

flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker teknisk säljare

Som teknisk säljare hos SOMAS får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden.

Läs mer
flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker orderberedare/kundsupport

Som Orderberedare/Kundsupport hos SOMAS får du ett omväxlande arbete där du blir en viktig länk inom organisationen och gentemot våra kunder.

Läs mer
flik
4
December

Av: robert-rundberget

Försäljningsingenjör eftermarknad

Ircon är ett företag i stark utveckling, som erbjuder lösningar för kontaktfri torkning i pappersmaskiner, livsmedelsprocesser och i andra industriella processer. Vi är sedan 1989 experter inom infraröd- och mikrovågsteknik. Ircons kompakta och mångsidiga torklösningar ökar våra kunders lönsamhet genom högre produktionskapacitet och produktkvalitet med minskat energibehov.

Läs mer
flik
6
December

Av: m-wangestam

Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer

Vill du vara med och skapa framtidens hållbara byggmaterial? Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer.

Läs mer