IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-16

BillerudKorsnäs Gruvön

Mekaniker PS Papper

Mek Fluting är en del av sektionen PS Papper på Gruvön som tillhör underhållsavdelningen, gruppen besår av fyra mekaniker som ansvarar för underhållet inom området. Nu söker de en mekaniker till gruppen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid och dagtid.

Som mekaniker på PS Papper Fluting ingår du i en grupp vars huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra förebyggande, förbättrande och avhjälpande underhållsarbeten.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat
– Förebyggande och avhjälpande UH-insatser
– FU-rondering
– Uppriktning
– Fortlöpande AO-hantering i UH-system
– Förbättringsarbete på givet ansvarsområde

Kvalifikationer
Du ska ha 3-årig gymnasial utbildning inom området, gärna med god kännedom om smörjteknik och lagerteknik. Praktisk erfarenhet som mekaniker, gärna med verkstadstekniska kunskaper och praktisk erfarenhet från arbete med likartad utrustning. Vana av att arbeta i IFS eller annat UH-system. Det är meriterande om du har traverskort samt utbildning i Heta arbeten.

Dessutom ser vi det som meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom något/några av följande kompetensområden. Vänligen ange dessa samt eventuella ytterligare kompetenser vid ansökan.

Lagerteknik/inspektionsteknik
Hydraulik, pneumatik
Tätningar
Automation/el/instrument
Processkännedom
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både i grupp och självständigt arbete.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Ove Sjöblom, Arbetsledare, PS Papper Mek/Fluting, tfn 0555-41771
Patrik Nilsson, Sektionschef PS Papper, tfn 0555-41491

Välkommen med din ansökan senast den 16 oktober 2016.

Klicka här för att söka tjänsten!

 

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer