IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-12

BillerudKorsnäs Gruvön

Medarbetare till Gruvöns sektion PM1, PM2

Älskar du att samarbeta med andra och tycker att det är viktigt att ha bra kollegor? Vill du vara en del i en processindustri som gör material till produkter som minskar miljöpåverkan? Om du dessutom gillar att ta ansvar och lära dig mycket nytt så kan ett arbete hos oss vara något för dig. Vi söker nu en operatör till PM1 i kontinuerlig skiftgång till sektionen PM1, PM2. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Som operatör på PM1 är du en del i ett team där du jobbar i nära samarbete med dina arbetskamrater. Vi hjälper och lär av varandra för att uppnå en så hög kvalitet i arbetet som möjligt. Arbetet kräver också att du kan jobba självständigt och ta eget ansvar och egna initiativ i ditt arbete. Du ska vara nyfiken på och villig att lära dig flera befattningar inom produktionen så att du efter en tid kan arbeta inom flera områden. i vår produktionsmiljö är säkerheten viktigast av allt och det är av största vikt att du följer säkerhetsregler och är med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har processteknisk utbildning, men som lägst krävs att du har godkända slutbetyg från gymnasiet med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Erfarenhet från massa- och papperstillverkning är en stor fördel.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, initiativförmåga, ansvarskänsla och social kompetens. Du måste tycka om att arbeta i grupp och att vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt och produktivt samarbetsklimat.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotta Sundgren, Produktionstekniker, tfn 0555-414 47 eller Kristina Lövgren, Sektionschef PM1, PM2, tfn 0555-410 51.

Välkommen med din ansökan senast den 12 oktober 2016.

Klicka här för att söka tjänsten!

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer