IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-12

BillerudKorsnäs Gruvön

Medarbetare till Gruvöns sektion PM1, PM2

Älskar du att samarbeta med andra och tycker att det är viktigt att ha bra kollegor? Vill du vara en del i en processindustri som gör material till produkter som minskar miljöpåverkan? Om du dessutom gillar att ta ansvar och lära dig mycket nytt så kan ett arbete hos oss vara något för dig. Vi söker nu en operatör till PM1 i kontinuerlig skiftgång till sektionen PM1, PM2. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Som operatör på PM1 är du en del i ett team där du jobbar i nära samarbete med dina arbetskamrater. Vi hjälper och lär av varandra för att uppnå en så hög kvalitet i arbetet som möjligt. Arbetet kräver också att du kan jobba självständigt och ta eget ansvar och egna initiativ i ditt arbete. Du ska vara nyfiken på och villig att lära dig flera befattningar inom produktionen så att du efter en tid kan arbeta inom flera områden. i vår produktionsmiljö är säkerheten viktigast av allt och det är av största vikt att du följer säkerhetsregler och är med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har processteknisk utbildning, men som lägst krävs att du har godkända slutbetyg från gymnasiet med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Erfarenhet från massa- och papperstillverkning är en stor fördel.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, initiativförmåga, ansvarskänsla och social kompetens. Du måste tycka om att arbeta i grupp och att vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt och produktivt samarbetsklimat.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotta Sundgren, Produktionstekniker, tfn 0555-414 47 eller Kristina Lövgren, Sektionschef PM1, PM2, tfn 0555-410 51.

Välkommen med din ansökan senast den 12 oktober 2016.

Klicka här för att söka tjänsten!

 

Fler Jobb

flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker teknisk säljare

Som teknisk säljare hos SOMAS får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden.

Läs mer
flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker orderberedare/kundsupport

Som Orderberedare/Kundsupport hos SOMAS får du ett omväxlande arbete där du blir en viktig länk inom organisationen och gentemot våra kunder.

Läs mer
flik
4
December

Av: robert-rundberget

Försäljningsingenjör eftermarknad

Ircon är ett företag i stark utveckling, som erbjuder lösningar för kontaktfri torkning i pappersmaskiner, livsmedelsprocesser och i andra industriella processer. Vi är sedan 1989 experter inom infraröd- och mikrovågsteknik. Ircons kompakta och mångsidiga torklösningar ökar våra kunders lönsamhet genom högre produktionskapacitet och produktkvalitet med minskat energibehov.

Läs mer
flik
6
December

Av: m-wangestam

Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer

Vill du vara med och skapa framtidens hållbara byggmaterial? Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer.

Läs mer