IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-12

BillerudKorsnäs Gruvön

Medarbetare till sektion Mäld och efterbearbetning

Som medarbetare inom sektionen Mäld och efterbearbetning kommer du att få arbeta som operatör i gruppen Holländeri/Limkök/Utskottscentral med förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Vill du vara en del i en processindustri som gör material till produkter som minskar miljöpåverkan? Gillar du att samarbeta, ta ansvar och lära dig mycket nytt så kan ett arbete hos oss vara något för dig. Hos BillerudKorsnäs görs material till förpackningar och på pappersbruket produceras många av Gruvöns slutprodukter. Här sker beredning av kemikalier och massa, papperstillverkning, färdigställning av rullar, emballering, omrullning och hantering av utskott.

Som medarbetare inom sektionen Mäld och efterbearbetning kommer du att få arbeta som operatör i gruppen Holländeri/Limkök/Utskottscentral med förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en självständig roll, där arbetet kan skifta snabbt. Som operatör har du ett nära samarbete med andra personer inom avdelningen, med maskinerna och mot massasidan. Det är därför viktigt att du har förmågan och viljan att kommunicera för att tillsammans med andra leverera bra resultat.

Vid behov är du med som driftrepresentant vid utvecklingsprojekt på avdelningen. Vid behov kan du även komma att få gå mot övriga delar av pappersbruket beroende på kompetens. Ett krav är att du är villig att lära dig flera befattningar.

Vi vill också att du ska vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt och produktivt samarbetsklimat. I vår produktionsmiljö är säkerheten viktigast av allt och det är av största vikt att du följer säkerhetsregler och är med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har processteknisk utbildning, men som lägst krävs att du har godkända slutbetyg från gymnasiet med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Erfarenhet från massa- och papperstillverkning är en stor fördel.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, initiativförmåga, ansvarskänsla och social kompetens.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Österberg, Produktionstekniker, tfn 0555-415 81 eller Lennart Larsson, Sektionschef, tfn 0555-410 95.

Vi gör löpande urval och den aktuella befattningen kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person.

Välkommen med din ansökan senast den 12 oktober 2016.

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer