IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-04-02

Somas

Maskinoperatör

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor och genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och därför ser vi också en långsiktighet i våra rekryteringar.

Vi söker nu en kvalitetsmedveten maskinoperatör med vana från skärande bearbetning. Som maskinoperatör hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

  • Omställning och körning av CNC-styrda och/eller manuella maskiner
  • Avsyning
  • Utföra kontrollmätningar
  • Ritningsläsning
  • Verktygsjusteringar
  • Periodiskt underhåll och service av maskin/utrustning

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en industriteknisk gymnasieutbildning med relevant inriktning eller har motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av manuella och/eller CNC-styrda maskiner samt kunskaper inom ritningsläsning. Har du dessutom programmeringsvana är detta en klar fördel. 
Personliga egenskaper: 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt, samt är exibel och ordningsam. Du har en positiv attityd och trivs med att arbeta i verkstadsmiljö.

Anställningsform/omfattning

Visstid med god möjlighet till tillsvidareanställning.

Tjänsten är heltid, dagtid med ex.

Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se.

Märk din ansökan med ”maskinoperatör”.

Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss, så vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt. Vi vill ha din ansökan senast 2017-04-02. 
AB SOMAS Ventiler, Box 107, 661 23 SÄFFLE, Tel: 0533 – 167 00, www.somas.se

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
25
August

Av: robert-rundberget

Finnes: Senior Marketing Manager med global erfarenhet

Ett av våra medlemsföretag har rekryterat en person vars partner har en spännande CV. Hen letar efter intressanta positioner i vår region och är för närvarande verksam som Senior Marketing Manager med ansvar för global varumärkeslanslering, sälj och key account management av konsumentprodukt inom biotechmarknaden.

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer