IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-03-16

Valmet

Maskinoperatör, Fiber Serviceverkstad, Karlstad

Är du intresserad av att jobba som maskinoperatör i vår serviceverkstad? Rollen som erbjuds är stimulerande och innefattar varierande arbetsuppgifter. Vi söker nu en maskinoperatör för tung bearbetning av komponenter i vår maskinpark. Din huvudsakliga placering är i Dörries Maskincenter.

Arbetsuppgifterna innebär bearbetning (karusellsvarvning, fräsning, borrning) av komponenter för nytillverkning och renovering av detaljer från Valmets produkter. Huvudsakligen ingår dessa produkter inom pappers och massaindustrin men även annan typ av tyngre maskinbearbetning förekommer.

I vår verkstad innebär denna arbetsroll även viss maskinprogrammering i systemet Edge-CAM samt hantering av CAD filer.

Vi förutsätter att du har erfarenhet samt goda kunskaper inom maskinbearbetning (svarvning, fräsning) med styrda maskiner och kunskap i Siemens 840D, önskemål är även att du har erfarenhet inom CAM-system.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:

  • Arbete i styrd maskin
  • Ritningsläsning
  • Riggning
  • Programmering
  • Bearbetning
  • Mätning och kalibrering av mätverktyg
  • Egenkontroll av tillverkade objekt
  • Förbättringsarbete/5S

KRAV:

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en övergripande teknisk kompetens vad gäller bearbetning samt ett intresse av att jobba med avancerade bearbetningsmaskiner och CAM system. Vi ser att du blir en naturlig del av vårt förbättringsarbete där du bidrar med att bibehålla och utveckla vår verkstad på en hög kvalitetsnivå.

I den här rollen lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi vill att du som söker har ett självständigt och drivande arbetssätt men också är en positiv lagspelare med social kompetens och har lätt för att samarbeta. Vi ser även att du har förmågan att kommunicera i tal och skrift. Att du är intresserad av förbättringar och vill bidra till teamets och företagets utveckling är viktigt för rollen.

Sök jobbet här…

YTTERLIGARE INFORMATION:

Rollen som maskinoperatör innebär skiftarbete, du kommer att jobba 2-skift, måndag – fredag.

INTRESSERAD?

För mer information om tjänsten kontakta Produktionschef Tommy Olsson, 076-829 16 28, tommy.olsson@valmet.com eller
Verkstadschef Johan Ahlstrand, 070-267 27 11 johan.ahlstrand@valmet.com

För frågor kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta Malin Bergström, 010 – 787 00 16.

Vänligen respektera att vi ej önskar samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer