IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-02-15

Valmet

Marketing and Administrative Coordinator 

Är du en driven och flexibel person som kan jobba självständigt och trivs med att vara spindeln i nätet? Vi söker en Marketing and Administrative Coordinator till Sales Scandinavia som kommer att vara placerad i Karlstad.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av administrativt arbete så som,

  • koordinera kundevenemang, mässor, seminarier och utbildningar
  • skriva tekniska artiklar och andra texter
  • språkgranskning
  • översätta säljmaterial
  • budgetarbete, omkostnadsanalyser
  • kunskapssupport inom affärssystem, t.ex. SAP, Baan

KRAV

Personliga egenskaper är mycket avgörande för denna tjänst. Som person är du uttåtriktad, självständig, flexibel, lyhörd, initiativrik samt är en effektiv och positiv lagspelare med god social kompetens. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera i tal och skrift samt kunna hantera flera olika uppgifter samtidigt.

För att lyckas i den här rollen bör du som söker ha en akademisk utbildning inom ekonomi, business, kommunikation eller motsvarande erfarenhet/utbildning. Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav. Då vi arbetar i en internationell miljö behöver du även behärska engelska väl. Kunskaper i finska är meriterande men inget krav.

Ansök här…

YTTERLIGARE INFORMATION

Om Du önskar ytterligare information är Du välkommen att kontakta
Per Holm, Vice President, Sales, Scandinavia tel +46 54 17 13 88.

Har Du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Malin Bergström +46 10 787 00 16.

Välkommen med din ansökan senast 15 februai 2015. Urval kommer att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Vänligen respektera att vi ej önskar samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Ansökan sker via valmet.com/careers

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer