IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-05-06

Valmet

Manager, Process design – Mill Technology

Vill du leda ett skickligt team och utvecklas tillsammans på vår resa framåt? Till vår avdelning Mill Technology söker vi nu en gruppchef för Process design med goda ledaregenskaper tillsammans med utmärkta tekniska kunskaper.

I rollen som Manager, Process design kommer du att leda och utveckla arbetet med processprojektering inom Mill Technology för Valmets mjukpappersmaskiner. Vårt ansvarsområde sträcker sig från förprojekt via projektgenomförande till optimering av leveranser i fält. I detta arbete är du en central person som prioriterar och koordinerar arbetet samt bidrar med teknisk expertis. För att utveckla verksamheten är det viktigt att du identifierar, analyserar och implementerar behov och actions inom såväl arbetsprocesser som teknik. Då vi har ett globalt ansvar kommer du att delta i projekt runt om i världen och vara med att bygga och vårda våra kundrelationer.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande tekniskt arbete och gärna i ledande befattning. Du bör också ha en högskole- eller universitetsutbildning med inriktning papper, massa, kemi, energi eller liknande.

Att du är en person som brinner för att leda experter genom teknik och att leverera de bästa resultaten är avgörande för att du ska lyckas och trivas i den här rollen. Säkerhetsmedvetenhet i tänk och agerande är en förutsättning. Naturligtvis är du en lagspelare med god social kompetens och kommunikationsförmåga. Tjänsten innebär en del resande och det är viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Intresserad? För mer information om tjänsten, kontakta Mikael Vinje, Manager, Tissue Mill Engineering, +46 70 646 92 36

Välkommen med din ansökan via vår webbsida www.valmet.com/careers senast 6 maj.

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer