IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2016-02-29

Triton Valsteknik

Logistik/Produktion

Triton söker nu dig som vill arbeta med logistik och produktion. Det är en helhetstjänst som bland annat omfattar packning av gods, bokning av frakter, av-/pålastning samt resterande halvtid produktion/bearbetning av vals.

Tjänsten innebär halvtid inom packning av gods, bokning av frakter, av-/pålastning samt resterande halvtid inom produktion/bearbetning av vals.

Dina egenskaper:
• Självständig, strukturerad och ordningsam – ansvarstagande
• Ser till att jobbet blir gjort i rätt tid med hög kvalitet och finish, har bra driv
• Du har goda grundkunskaper inom data och kan på ett trevligt sätt hantera kundkontakter
• Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och mätkunnig

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från liknande arbete. Referenser samt erfarenhet av skärande bearbetning är meriterande. Vi förutsätter att du har truck/traverskort.

Du rapporterar till Produktionschef Vals

Ansökan: Omgående, till gert@tritonvalsteknik.se
Tjänsten: Heltid, tillträde omgående, fast månadslön

Triton Valsteknik är ett dynamiskt företag under expansion med inriktning på valsservice. Vi är idag 35 anställda. Nu behöver vi förstärkning – vill du bli en del av ett duktigt team med positiv laganda? Vi behöver dig nu… Välkommen till Triton!

www.tritonvalsteknik.se

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer