IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-01-02

BillerudKorsnäs

Laboratorieingenjörer skift- och daggående

Vi behöver nu ett antal personer för att utöka och vidareutveckla vår laboratorieverksamhet i samband med uppstart och drift av vår nya kartongmaskin KM7.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar att införa och validera metoder och instrument i våra nuvarande och nya laboratorier, utbilda personal, samt delta i kvalitetsarbete, förbättrings-, process- och produktutvecklingsprojekt. Du erbjuds ett spännande och varierande jobb med många kontaktytor.

Kvalifikationer

Civilingenjör eller högskoleingenjör, gärna med kemisk inriktning, alternativt naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning med flerårig laborativ erfarenhet på ingenjörsnivå. Vi söker dig som har kunskaper och färdigheter inom någon av våra följande laboratorieverksamheter:

  • Pappersfysik, pappersoptik, mikroskopi, tryckning och bestrykning
  • Mikrobiologi, sensorik/GC och produktsäkerhet
  • Analytisk kemi, massaprocesskemi/kemikalieåtervinning, fiber och mäldkemi
  • Kvalitetsadministration och statisik

Meriterande är om du har tidigare branscherfarenhet, erfarenhet av LIMS och ackrediterad laboratorieverksamhet.

Personliga egenskaper

Viktiga personliga egenskaper är noggrannhet, flexibilitet och har förmågan att ta initiativ. Du är bra på att organisera och förmedla kunskap.

Egenskaper som kommer att förenkla ditt arbete hos oss är att tänka nytt, att ha god samarbetsförmåga, viljan att ta ansvar och förstå vikten av att skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Eva Söfting , 0555-41064 eller sektionschef Elisabet Sarin, 0555 -41247.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande, dock senast 2018-01-02.

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer