IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2014-12-17

Stora Enso Skoghalls Bruk

Labingenjör Tryck Kartoglab

Till Avd Process & Utveckling, Sektion Kartonglab söker vi en daggående labingenjör med tillträde snarast. Kartonglab ansvarar för kvalitetskontroll av råvaror till, samt färdig kartong från, våra två kartongmaskiner.

Anställningsform: Vikariat till 20150831.

Daggående labingenjörer utför arbetsuppgifter inom:

  • Mälderiprovning
  • Fysikalisk kartongprovning
  • Tryckutvärdering i labskala
  • GC-analys (för lukt/smakkontroll av kartong)
  • Mikrobiologiprovning
  • Metodutveckling, reklamationsutredningar och andra utredningsarbeten.
  • Kvalitetsrapportering externt och internt
  • Utarbetning av instruktioner för det egna arbetsområdet

Nu söker vi en labingenjör med placering inom kompetensområdet tryck och yta. Vi utför tryckutvärderingar i labskala för att säkra kvaliteten på våra produkter. Inom området finns flera olika instrument och metoder för att efterlikna de olika tryckprocesserna hos kund. Du arbetar i en arbetsgrupp med 2 personer och roterar mellan de olika arbetsstationerna.
Du kommer även att arbeta i nära samarbete med vår utvecklingsavdelning vid olika provkörningar i processen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk eller naturvetenskaplig utbildning på gymnasienivå eller KY-utbildning med inriktning lab/process eller utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdig. Rapportering och utvärdering av analysvärden sker via våra datasystem, så datavana är en fördel.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga medarbetare så god initiativ och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är även serviceinriktad, flexibel och arbetar med stor noggrannhet.

Möt våra anställda!

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 17 december.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult på Experis, Katarina Glennert via telefon 054-221881.

Välkommen med din ansökan!

Jobb: Forskning & Utveckling
Plats: SE-VAR-Skoghall
Arbetstider: Heltid
Datum för borttagande: 17 dec 2014, 23.59.00

Läs mer och ansök här…

Mer information

Fackliga kontakter: Johan Johansson Unionen tel 072-5764378 Johan Albrektsson Akademikerna tel 010-4652620

Stora Enso är den globala nytänkaren inom papper, biomaterial, träprodukter och förpackningar. Vi tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar baserade på förnybara material. Företaget har cirka 29.000 anställda runtom i världen och omsättningen 2013 uppgick till 10,6 miljarder euro.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkarton, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 770 anställda.

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer