IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2018-03-23

Karlstads Teknikcenter

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

På Karlstads Teknikcenter (KTC) genomförs ett flertal Yrkeshögskoleutbildningar, gymnasieingenjörsutbildningar och vissa inriktningar på Teknikprogrammet.
Karlstads Teknikcenter är en toppmodern skola belägen inom Valmets område på Lamberget i Karlstad.
Ett mycket nära samarbete med regionens industrier och offentliga förvaltningar är kännetecknande för verksamheten på KTC.
För mer information: karlstad.se/ktc eller karlstad.se/yh

Arbetsbeskrivning

Utbildningsledare/lärare för yrkeshögskoleutbildningen Anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek. Vilket innebär undervisning i bland annat kurserna Anläggningsteknik, Automationsteknik, Energiteknik för maskinkonstruktörer, Konstruktionsteknik, Mekanik och hållfastlära och Produktions- och serviceteknik.
Som utbildningsledare kommer du ansvara för uppföljning av LIA (Lärande i arbete) och ansvara för den röda tråden i utbildningen. Vi förutsätter att du har lätt för att knyta nya kontakter med våra samarbetspartners.
Yrkeshögskolan är eftergymnasial, kombinerar teori med praktik och genomförs i nära samarbete med arbetslivet. Inom yrkeshögskolan är arbetsgivarna aktiva både när det gäller planering och genomförande av utbildningarna.

Kvalifikationer

Relevant erfarenhet och kunskap från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design samt ett intresse för pedagogiska frågeställningar. Du ska vara duktig på att samarbeta med andra, ha ordning och reda samt arbeta systematiskt. Du har vidare alltid de studerandes kunskap och kunskapsutveckling i fokus.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Läs mer och ansök här

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer