IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-17

BillerudKorsnäs Gruvön

Kontraktsadministratör

BillerudKorsnäs Gruvön söker en kontraktsadministratör. Det huvudsakliga arbetsinnehållet består av kommersiell kontraktsadministration såsom: uppföljning av överenskommelser och betalningsplaner, hantering av ändringar och tvister, etc. Rollen kräver förmåga att prioritera och organisera arbetsuppgifter i ett högt tempo och samtidigt behålla en hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.

Vi kan erbjuda dig ett arbete i ett av Sveriges nu kanske mest spännande industriprojekt. Behovet av hållbara förpackningslösningar ökar runt om i världen. Därför utreder vi nu möjligheterna att installera en ny kartongmaskin vid produktionsanläggningen i Gruvön. Maskinen skulle bli en av de mest kostnadseffektiva i världen med en kapacitet om 550 000 ton per år.

Såväl utredningen som den eventuella investeringen kräver resurser och kompetens varför vi nu söker en erfaren kontraktsadministratör med placering i Gruvön. Tjänsten är tillsvidare med anställningsdag enligt överenskommelse.

Om tjänsten
Du tillhör den koncerngemensamma inköpsfunktionen och kommer arbeta i projektorganisationen på Gruvöns bruk. Det huvudsakliga arbetsinnehållet består av kommersiell kontraktsadministration såsom: uppföljning av överenskommelser och betalningsplaner, hantering av ändringar och tvister, etc. Rollen kräver förmåga att prioritera och organisera arbetsuppgifter i ett högt tempo och samtidigt behålla en hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.

För att lyckas i befattningen krävs erfarenhet av arbete i stora industriella investeringsprojekt och att du har väl utvecklad samarbetsförmåga samt kommunicerar professionellt.

Kvalifikationer
Ett krav är att du ska ha avslutad högskole- eller universitetsutbildning inom teknik eller ekonomi alternativt motsvarande likvärdig utbildning. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av kvalificerat projektinköp, stora projektupphandlingar inom internationell industri. Vi ser också att du har förhandlingsvana med goda kunskaper inom kontraktsvillkor samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Arbetet som kontraktsadministratör förutsätter kontakter både externt och internt, vilket innebär att du är utåtriktad och har hög integritet samt en mycket god förmåga att kommunicera med andra människor. Du som söker är strukturerad, proaktiv och har känsla för detaljer.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Lindberg, Chef Projektinköp på telefon 0555-411 94.

Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober

Klicka här för att söka tjänsten!

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer