IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-17

BillerudKorsnäs Gruvön

Inköpskoordinator

BillerudKorsnäs Gruvön söker nu en inköpskoordinator till tvåårig projektanställning. Det huvudsakliga arbetsinnehållet består av att bland annat hantera inkommande och utgående fakturor, hantera bankgarantier, försäkringsbrev och kommunicera internt såväl med externa aktörer. Rollen kräver förmåga att prioritera och organisera arbetsuppgifter i ett högt tempo och samtidigt behålla en hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.

Gruvöns bruk kan erbjuda dig ett arbete i ett av Sveriges nu kanske mest spännande industriprojekt. Behovet av hållbara förpackningslösningar ökar runt om i världen. Därför utreder vi nu möjligheterna att installera en ny kartongmaskin vid produktionsanläggningen i Gruvön. Maskinen skulle bli en av de mest kostnadseffektiva i världen med en kapacitet om 550 000 ton per år.

Såväl utredningen som den eventuella investeringen kräver resurser och kompetens varför vi nu söker en Inköpskoordinator med placering i Gruvön, under förutsätting att förprojektet beviljas. Tjänsten är en projektanställning under projekttiden på minst 2 år.

Om tjänsten
Du tillhör den koncerngemensamma inköpsfunktionen och kommer arbeta i projektorganisationen på Gruvöns bruk. Det huvudsakliga arbetsinnehållet består av att bland annat hantera inkommande och utgående fakturor, hantera bankgarantier, försäkringsbrev och kommunicera internt såväl med externa aktörer. Rollen kräver förmåga att prioritera och organisera arbetsuppgifter i ett högt tempo och samtidigt behålla en hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Du kommer arbeta primärt i excel, IFS och SharePoint.

Kvalifikationer
Ett krav är att du ska ha avslutad högskole- eller universitetsutbildning inom teknik eller ekonomi alternativt motsvarande likvärdig utbildning. Vi ser gärna att arbetat inom större projektorganisationer sedan tidigare, men inget krav.

Personliga egenskaper
Arbetet som Inköpskoordinator förutsätter kontakter både externt och internt, vilket innebär att du är utåtriktad och har hög integritet samt en mycket god förmåga att kommunicera med andra människor. Du som söker är strukturerad, har känsla för detaljer samt serviceminded.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Lindberg, Chef Projektinköp på telefon 0555-411 94.

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekyteringsföretag och annonssäljare.

Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober

Klicka här för att söka tjänsten!

 

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer