IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-01-07

Valmet Corporation

Inköpare

Vi söker nu en proaktiv och engagerad inköpare till vår enhet Valmet Paper AB. Vi är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom den globala tissue industrin - från idé till färdigt papper.

Vi optimerar kundernas processer och erbjuder även produkter och tjänster till Eftermarknad och Service inom affärsområdena Tissue och Paper.

I den här tjänsten kommer du huvudsakligen att genomföra inköp inom produktionsinköp. Du ansvarar för leverantörs prestanda med avseende på leveranssäkerhet, kostnadskontroll samt kvalitetssäkring.

För att lyckas i rollen bör du ha en utbildning med inriktning inköp, teknik, kvalitet eller ekonomi. Du har erfarenhet av inköpsarbete och inköpsrutiner samt ett intresse för tekniska specifikationer och kan förstå och ta dialogen med konstruktörer, projektledare och leverantörer angående tekniska och kommersiella parametrar.

Det är också viktigt att du har god datavana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete är meriterande.
De personliga egenskaperna är av stor vikt och vi och ser gärna att du är driven och målmedveten men samtidigt lyhörd och prestigelös. Du har mycket god kommunikationsförmåga och är framgångsrik på att skapa och bibehålla goda relationer.

Vi erbjuder en trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Reis, General Manager Production Procurement 0705-801449. För frågor kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta Malin Bergström, 076-639 6659 eller Jennifer Halling, 076-639 7243.
Samtal från media och rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.
Välkommen med din ansökan via www.valmet.com/career senast den 7/1- 2015.

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer