IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-01-07

Valmet Corporation

Inköpare

Vi söker nu en proaktiv och engagerad inköpare till vår enhet Valmet Paper AB. Vi är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom den globala tissue industrin - från idé till färdigt papper.

Vi optimerar kundernas processer och erbjuder även produkter och tjänster till Eftermarknad och Service inom affärsområdena Tissue och Paper.

I den här tjänsten kommer du huvudsakligen att genomföra inköp inom produktionsinköp. Du ansvarar för leverantörs prestanda med avseende på leveranssäkerhet, kostnadskontroll samt kvalitetssäkring.

För att lyckas i rollen bör du ha en utbildning med inriktning inköp, teknik, kvalitet eller ekonomi. Du har erfarenhet av inköpsarbete och inköpsrutiner samt ett intresse för tekniska specifikationer och kan förstå och ta dialogen med konstruktörer, projektledare och leverantörer angående tekniska och kommersiella parametrar.

Det är också viktigt att du har god datavana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete är meriterande.
De personliga egenskaperna är av stor vikt och vi och ser gärna att du är driven och målmedveten men samtidigt lyhörd och prestigelös. Du har mycket god kommunikationsförmåga och är framgångsrik på att skapa och bibehålla goda relationer.

Vi erbjuder en trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Reis, General Manager Production Procurement 0705-801449. För frågor kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta Malin Bergström, 076-639 6659 eller Jennifer Halling, 076-639 7243.
Samtal från media och rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.
Välkommen med din ansökan via www.valmet.com/career senast den 7/1- 2015.

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer