IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-10-11

Billerudkorsnäs Gruvöns bruk

Inköpare

BillerudKorsnäs koncerngemensamma inköpsfunktion ansvarar för att både på kort och lång sikt säkerställa kostnadseffektiv försörjning av material, maskiner och tjänster. Vår inköpsfunktion är fokuserad inom tre huvudområden; strategisk inköp, operativ försörjning och projektinköp.

Vi söker nu en driven inköpare med placering på Gruvön. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i internationell miljö där du kommer att få en aktiv roll när det gäller att bidra till utveckling av vår inköpsverksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om tjänsten

Funktionen är mycket viktig för fabrikens kontinuerliga drift och som inköpare krävs en god kommunikationsförmåga med leverantörer, internkunder och övriga inköpare. Vi ser att du i tjänsten kommer att få möjlighet att växa och få större ansvar och bredd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är orderbehandling, leverantörsplanering/bevakning, förrådsoptimering, offertförfrågan, förhandling och upprättande av avtal. Du rapporterar till chefen för Försörjning.

Kvalifikationer

Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom logistik, ekonomi, teknik alternativt likvärdig erfarenhet. Erfarenhet av inköpsarbete från industri är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att fungera väl i tjänsten bör du ha egenskaper som lyhördhet, självständighet, flexibilitet och god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Då du arbetar i en supportfunktion har du en målinriktad och kundfokuserad personlighet samt tvekar inte att ta de kontakter som krävs för att slutföra arbetsuppgiften. Det krävs ett strukturerat arbetssätt och förmåga att ha en helhetssyn.

Läs mer och ansök här…

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Gising, Chef Försörjning, på telefonnummer 0581-37 356 eller 070-167 73 56.

Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober. Ansökningarna kommer att hanteras löpande då vi vill tillsätta tjänsten snarast möjligt.

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer